1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜM DÜNYA KKTC'Yİ DE İZLEYECEK
TÜM DÜNYA KKTC'Yİ DE İZLEYECEK

TÜM DÜNYA KKTC'Yİ DE İZLEYECEK

Tüm dünya KKTC'yi de izleyecek

A+A-

Dünya Kupası sırasında gösterilecek

Dünya markası Carlsberg’in “Futbol insanları birleştirir ve bir araya getirir” temalı reklam filmi, Kuzey İrlanda, Kosova ve Kıbrıs’ta çekildi

Dünyanın en ünlü bira markalarından Carlsberg’in Dünya Kupası finalleri sırasında tüm dünyada gösterilecek olan reklam filmi dün tanıtıldı.

“Futbol insanları birleştirir ve bir araya getirir” temalı reklam filmi, Kuzey İrlanda, Kosova ve Kıbrıs’ta çekildi.

Reklam filminde, söz konusu üç ülkede iç savaş yüzünden ayrılan toplumların bireyleri futbol oynuyor ve daha sonra bir araya gelip bira içerek eğleniyor.

Toplamda altı gün süren çekimlerin Kıbrıs ayağına, Lefkoşa’nın her iki tarafından futbolcular ve barışseverler katıldı.

Lefkoşa’daki çekimlerin ikinci gününde Kıbrıslı Türkler ve Kıbrıslı Rumlar, başkenti ikiye bölen Yeşil Hat’tın üzerinden paslaşıyorlar. Reklam filminin kuzey Lefkoşa’daki çekimleri, kentin farklı noktalarında ve Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün ara bölgedeki antrenman sahasında gerçekleşti.

Reklamın Kıbrıs prodüktörlüğünü yapan Constantinos Nikoforu, Kıbrıs’ta barış olması konusunda umutlu olduğunu belirtti. Nikoforu, ancak bunun adanın her iki tarafındaki liderlerin göstereceği siyasi iradeye bağlı olduğunu söyledi.

Yönetmenliğini Belçikalı Jan Boon’un yaptığı reklamın Kıbrıs prodüktörlüğünü Crew House Media’dan Constantinos Nikiforu yaptı. Quip Production’dan yapımcı Evren Maner’in de reklama katkı yaptığı belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.