1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TÜM GÖZLER GALATASARAY VE CHELSEA' DE!
TÜM GÖZLER GALATASARAY VE CHELSEA' DE!

TÜM GÖZLER GALATASARAY VE CHELSEA' DE!

Brezilya basını yorumu... Özellikle devre arasında transfer edilen

A+A-

Şampiyonlar Ligi'nde iki sezondur başarılı bir grafik çizen Galatasaray, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle Avrupa'nın önde gelen scout ekiplerinin ilgisini çeken sarı kırmızılı kulüp bu akşam Chelsea ile oynayacağı maçta bu ilgiden nasibini alacak gibi gözüküyor. Çünkü Stamford Bridge tribünlerde dev bir kulübün temsilcisi Galatasaray'ın bir oyuncusu için tribünde olacak.

Galatasaray'a ilgi büyük

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkmak için bu akşam önemli bir maça çıkacak olan sarı kırmızılılarda nefesler tutuldu. 21.45'de başlayacak maç öncesi Avrupa medyasının maça ilgisi çok büyük.

Bir çok ülke kanalının canlı olarak yayınlayacağı Chelsea-Galatasaray maçını özellikle ilgi gösterenler ise Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin scout ekipleri olacak. Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken sarı kırmızılılarda bir çok oyuncu dev maç öncesi göz hapsinde. Özellikle devre arasında transfer edilen Alex Telles, tüm Avrupa kulüplerinin ilgisini daha şimdiden çekmiş durumda.

Brezilya basını: Telles'i izleyecekler

Gremio'dan 6 milyon 150 bin Euro'ya transfer edilen Alex Telles, Chelsea maçında ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde forma giymiş ve oynadığı oyunla bir çok istatistik şirketi tarafından o hafta Şampiyonlar Ligi'nin en iyi 11'ine seçilmişti. Ayrıca İspanya'nın Marca gazetisinin yaptığı Güney Amerikalılar 11'ine de seçilen oyuncu kısa sürede Avrupa'ya kendini duyurdu. Performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Brezilyalı futbolcu için ülkesi basınından da önemli bir iddia geldi. Önceki günlerde Real Madrid'in istediği yönünde haberler çıkan Telles için Brezilya'da yayın yapan Radio Gaucha adlı radyo kanalı, 'önemli kulüplerin oyuncu için Stamford Bridge'de olacağını bunların başında da Real Madrid scout ekibi olabileceği' aktarıldı.

Geldiği günden bu yana taraftarların büyük beğenisini toplayan futbolcu için ailesi önceki günlerde yaptığı açıklamada 'Real Madrid'in Telles'le ilgilenmesi inanılmaz ancak Telles, Galatasaray'da çok mutlu' diye konuşmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.