1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “TÜM SEVGİMİZ VE ENERJİMİZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
“TÜM SEVGİMİZ VE ENERJİMİZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“TÜM SEVGİMİZ VE ENERJİMİZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yenierenköy Belediye Başkanı Özay Öykün ve belediye meclis üyeleri, Yenierenköy, Sipahi ve Derince’yi ziyaret etti;

A+A-

 

Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Yenierenköy Belediye Başkan adayı, Yenierenköy Belediye Başkanı  Özay Öykün ve belediye meclis üyeleri, Yenierenköy, Sipahi ve Derince’yi ziyaret etti.

Ziyaretlerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen heyet, belde ile ilgili yeni vizyon ve projelerini de paylaştı.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, “Mutlu Yarınlar İçin Belde’ne Bir İyilik yap!” adı altında hazırlanan broşürlerin de dağıtıldığı ziyaretlerde konuşan DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, belediyelere yönelik vizyonlarını ve hükümetin icraatlarını anlattı.

SERDAR DENKTAŞ: “ÖZAY ÖYKÜN VE EKİBİNE GÜVENİM TAM”

Konuşmasında, Özay Öykün ve ekibine olan güvenini de dile getiren Denktaş, Yenierenköy Belediye Başkanı Özay Öykün'ün yeniden seçildiği takdirde daha çok çalışacağından hiçbir şüphesi olmadığını belirtti.

Denktaş "Özay Öykün'ün bölge halkının yaşam kalitesinin yükseltilmesi için, gençlerimizin, çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu iyi bir eğitimin sağlanabilmesi, istihdam sorununun giderilmesi ve vatandaşımızın iyi birer birey olması için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu hep birlikte bir kez daha görüyoruz. Zaten bunun sözünü verdiğine hepiniz şahitsiniz. Sizler gibi bizde tüm bu sözlerin takipçisi olacağız" dedi.

ÖZAY ÖYKÜN: “BİRÇOK YENİ PROJEYİ HALKIMIZA DANIŞARAK HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Özay Öykün ise konuşmalarında, ekibiyle birlikte toplum menfaati ve sorunların çözümü için tüm sevgi ve enerjileriyle çalışmalarına devam edeceklerini ifade ederek,  “Beldemiz ve halkımızın geleceği için birçok önemli projeye imza attık. Daha yapılacak çok işimiz var. Birçok yeni projeyi halkımıza danışarak hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.