1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. TÜM UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ
TÜM  UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ

TÜM UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ

O bölgeye füze atacağız....

A+A-

Irak Sivil Havacılık Kurumu, Hazar Denizi'nden Suriye'deki DAEŞ mevzilerine fırlatılacak füzelerden dolayı Erbil ve Süleymaniye havalimanlarındaki uçak seferlerini, 48 saat boyunca askıya aldı.

Irak Sivil Havacılık Kurumu, Hazar Denizi'nden  Suriye'deki terör örgütü DAEŞ hedeflerine fırlatılacak füzeler nedeniyle, Irak  Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Erbil ve Süleymaniye havalimanlarından uçak  seferlerinin, 48 saat boyunca askıya alındığını duyurdu. 
 
Kurum tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Hazar Deniz'den İran ve  Irak üzerinden Suriye'ye atılan füzelerin sivil uçaklara zarar vermemesi ve  yolcuların güvenliğinin sağlanması için Erbil ve Süleymaniye havalimanlarında 48  saat boyunca çift yönlü seferler iptal edildi" ifadelerine yer verildi. 
 
Açıklamada, söz konusu kararın yarın sabah erken saatlerde uygulanmaya  başlanacağı, çarşamba günü sona ereceği belirtildi. 
 
Daha önce terör örgütü DAEŞ ile mücadele amacıyla Suriye, İran ve  Irak'la ortak hareket etme kararı alan Rusya, bu çerçevede Suriye'deki DAEŞ  hedeflerini vurmak için Hazar Denizi'ndeki savaş gemilerinden füzeler  fırlatmıştı.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.