1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜM ÜLKEYİ YASA BOĞAN İNTİHARIN SEBEBİ 'KARA SEVDA' MI
TÜM ÜLKEYİ YASA BOĞAN İNTİHARIN SEBEBİ 'KARA SEVDA' MI

TÜM ÜLKEYİ YASA BOĞAN İNTİHARIN SEBEBİ 'KARA SEVDA' MI

Böyle sevda olmaz...

A+A-

 

Murat Evren, tüm ülkeyi yasa boğdu

Zeki Müren’in ‘Rüyalarda buluşuruz’ şarkısıyla hayata veda eden 24 yaşındaki Murat Evren, tüm ülkeyi yasa boğdu.

Diyalog -Pelin YÜKSELAY

Murat Evren, özel bir şirkette pazarlamacı olarak çalışan ve herkes tarafından sevilen bir gençti... Dikmen’de yaşayan Murat, bir süre önce nişanlısından ayrıldığı için son derece üzgündü. Ancak, bu üzüntüsünü, ailesi ve arkadaşlarını perişan edecek şekilde hayata veda ederek sonlandırmaması gerekirdi... Murat, çok yanlış yapttı... Geride bıraktıklarını, tarifi imkansız bir ateşin içine atarak gitti...
Dikmen dün sabah saatlerinde acı bir ölüm haberi ile sarsıldı.

Hayatının baharında olan 24 yaşındaki Murat Evren isimli genç saat 07.30 civarında kendi evlerinde, tabanca ile göğsüne bir el ateş ederek yaşamına son verdi. Olayın duyulmasının ardından Polis ekipleri hemen olay mahalline intikal etti. Bölgenin güvenlik kordonu altına alınmasının ardından, olay yeri inceleme ekipleri, evde incelemeler başlattı. Evren’in Polis olduğu öğrenilen, babasının tabancası ile yaşamına son verdiği sanılıyor.

Ailesi ve sevenleri perişan oldu

Anne ve babasının da evde olduğu bir sırada yaşamına son veren Murat Evren’in bu akıl almaz hareketi başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Evin önüne toplanan Murat’ın ailesi ve arkadaşları yaşanan bu üzücü olay karşısında isyan etti. Murat’ın acılı annesi, güçlükle ayakta durdu.

Dikmen’e bir yıl önce taşındı

Dikmen’e yaklaşık bir yıl önce ailesi ile birlikte taşındığı öğrenilen 24 yaşındaki Murat Evren, Kanerler Şirketinde pazarlamacı olarak çalışıyordu. Murat Evren’in duygusal çöküntü yaşadığı için hayatına son verdiği tahmin ediliyor. Yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Murat Evren birkaç ay önce nişanlısından ayrıldığı için duygusal bunalım içine girdi.

Facebook’ta paylaştığı fotoğraflar ölümün habercisi oldu..

Murat Evren’in yaşamına son vermeden önce kendisine ait sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan paylaştığı fotoğraf ve şarkı niyetini ortaya koyuyordu.

Facebook sayfasında babasına ait olduğu düşünülen, bir tabanca ve şarjör fotoğrafı ile Zeki Müren’in ‘Rüyalarda buluşuruz’ şarkısını paylaşan Murat Evren, hayatına son verdi.

Önceki gün ayağı kırılmıştı

Bu arada, Murat Evren’in önceki gün ayağını kırdığı öğrenildi. Kendi facebook hesabında alçıya alınan ayağının bir fotoğrafını yayınlan Murat, üzerine ‘Hayırlı Olsun’ yazdı.

“Çok sevilen insanlardı”

Bölge halkı Evren ailesinin köye yeni taşındığını ancak kısa zamanda kendilerini sevdirdiklerini belirterek, ailece çok iyi insanlar olduklarını söylediler.

Dikmen’de toprağa verildi…

Zamansız vedası ile geride bıraktığı sevenlerinin yüreğine ateş düşüren Murat Evren dün Dikmen Camisi’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Göz yaşlarının sel olup aktığı cenazede, ailesi arkadaşları ve tanıdıkları hep aynı soruyu tekrarladı, “Değer miydi be Murat?”

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.