1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜMÜ DE ALKOLLÜYDÜ!
TÜMÜ DE ALKOLLÜYDÜ!

TÜMÜ DE ALKOLLÜYDÜ!

Sol bileğini kırdı!

A+A-

Tuzla’da tartıştıkları Şahap Alevşimşek'i yere düşürüp, sol el bileğinin kırılmasına sebep olan Yusuf Yarseven ve Ahmet Çatak, teminatla serbest kaldı

Sedef BOŞNAK

Tuzla'da, bir kahvehane önünde, alkol tesiri altındayken tartıştıkları Şahap Alevşimşek'i yere düşürüp, sol el bileğinin kırılmasına sebep olan Yusuf Yarseven ve Ahmet Çatak tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

Her iki zanlı dün, methaldar olduğu suçlardan ileride yargılanmak üzere KKTC vatandaşı 2'şer kefilin lehlerine imza ettiği 25'e bin TL'lik kefalet senedi karşılığında serbest kaldı.

Müşteki Şahap Alevşimşek'e de polis, kavgada yer aldığı için yazılı dava tebliğ etti.

Her iki zanlı, teminat şartlarını yerine getirerek serbest kaldı.

Soruşturma tamamlandı

Dünkü teminat duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Hasan Boşnak,  meselenin olgularını aktarması için Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği'nde görev yapan Mustafa Çebi'yi tanık kürsüsüne çağırdı.

Tanık polis Mustafa Çebi, zanlıların ve müştekinin, 16 Nisan 2017'de, saat 18.00'de, Tuzla’da, Cesi isimli kahvehanenin önünde, tümünün alkollü içki tesiri altında bulundukları bir sırada kavga edip, birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine gelişi güzel elleri ve ayakları ile vurduklarını anlattı.

Mustafa Çebi, kavga sırasında zanlı Ahmet Çatak'ın, tokat atıp yere düşürdüğü müştekinin sol el bileğinin kırılmasına sebep olduğunu belirtti ve her iki zanlı aleyhine başlattığı soruşturmasını tamamladığını beyan ederek, mahkemeden uygun teminat talep etti.

Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlıları, davaları sonuçlanıncaya değin KKTC haricine çıkmaktan men edip, bu maksatla tüm pasaport ve seyahat belgelerine el koydu.

Yargıç, zanlıları, KKTC vatandaşı 2'şer kefilin lehlerine imza edeceği 25'er bin TL'lik kefalet senedi karşılığında serbest bıraktı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.