1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Turabi Yine Kavga Çıkardı!
Turabi Yine Kavga Çıkardı!

Turabi Yine Kavga Çıkardı!

Kavgayı Acun ayırdı!

A+A-

Survivor All Star çok hızlı başladı. Survivor All Star'ın dün akşamki bölümüne Turabi ile Hakan Hatipoğlu'nun kavgası dagmasını vurdu.

Survivor All Star 24 Şubat Salı akşamı 3. bölümüyle TV8 ekranlarında olacak. Pazar günü başlayan ve büyük ilgiyle izlenenen Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllüler takımları arasına ilk kavga yaşandı.

 
2014 yılındaki Survivor’da şampiyon olan ve kavgalarıyla gündeme gelen Turabi Çamkıran adadaki 3. gününde ilk kavgasını Hakan Hatipoğlu’yla yaptı. Yarışmaya gönüllüler takımında başlayan Hakan Hatipoğlu yapılan ada konseyi sonucu ilk günde ünlüler takımına geçmişti.
 

Survivor All Star’da bu seneye özgü olarak her hafta kişisel bir oyun yapılırken, bu oyunlarda en yüksek puanı alan yarışmacı Kıbrıs’ta yapılan finale katılmaya hak kazanacak. Kızların ve erkeklerin ayrı olarak yarıştuğı bu yarışma Survivor’un en zorlu mücadelesi olurken, en iyi kız ve en iyi erkek seçilecek. İşte bu yarışmalardan birinde ünlüler takımından Hakan Hatioğlu’yla gönüllüler takımından Turabi Çamkıran arasında tartışma yaşandı.

 
Yarışmada sevinmesi karşı tarafı rahatsız eden Turabi’ye Hakan ‘Saygılı sevin, terbiyesizlik yapma’ diye uyarıda bulununca ortam gerildi. Acun Ilıcalı’nın yanında Hakan’la tartışan Turabi “Ben seni gömdükçe sevineceğim. Her defasında seni gömeceğim ve sevineceğim. Ama sana dokunmayacağım” dedi. Survivor’daki ilk kavga Acun Ilıcalı’nın tam önünde yaşanırken, Acun tartışmanın daha ileri boyuta gitmesine engel olarak araya girdi. Turabi ve Hakan arasında başlayan bu ilk tartışma adada daha sıcak günlerin de habercisi oldu.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.