1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Turabi'nin survivordaki favorisi kim?
Turabi'nin survivordaki favorisi kim?

Turabi'nin survivordaki favorisi kim?

Turabi'nin survivordaki favorisi kim?

A+A-

Turabi gözünü aksiyon filmlerine dikti

Survivor'ın çifte şampiyonu Turabi Çamkıran, oyunculuk konusunda kendisini geliştirmeye devam ediyor. Yakın zamanlar oyunculuk eğitimi de alan Turabi, aksiyon filmlerinde rol almak istiyor.

Magazin 8 Extra'ya konuşan son iki Survivor'ın şampiyonu Turabi Çamkıran, oyunculuk eğiminin yanı sıra okçuluk ve binicilik eğitimi de alarak yoluna devam etmek istiyor.

Son dönemde bir dizide de önemli bir rolü halen sürdüren Turabi'nin Cüneyt Arkın'a olan hayranlığının yanı sıra Hollywood'un büyük jönlerinden Brad Pitt'i de örnek aldığını ve ünlü oyuncunun baş rolünü oynadığı 'Truva' filmini haftada bir defa izlediğini söyledi. Kendini geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Turabi, aksiyon filmlerinde rol almak için daha fazla çalışması gerektiğini ifade etti.

Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler'in ve Survivor All Star'ın şampiyonu olarak Survivor Türkiye'nin tarihine geçen Turabi, "bu seneki Survivor için favorin" kim sorusuna, ada herkesin büyük zorluklar yaşadığını, bir isim vermesinin diğerlerine haksızlık olacağını" söyleyerek adadaki bütün yarışmacılara başarı diledi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.