1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TURAN CENK’Lİ FENERBAHÇE İKİNCİ..!
TURAN CENK’Lİ FENERBAHÇE İKİNCİ..!

TURAN CENK’Lİ FENERBAHÇE İKİNCİ..!

Turan Cenk’li Fenerbahçe ikinci..!

A+A-

 

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Gençler Grup-A Atletizm Yarışmalarında Turan Cenk takımı Fenerbahçe ile çıktığı pistte ikincilik kürsüsünde yeralmayı başardı.

Bir gün süren yarışmalarda kızlarda 113 puanla Türkiye'den Fenerbahçe şampiyonluğu, 108 puanla Danimarka'dan Sparta iknciliği, 101.5 puanla da İngiltere Birleşik Kırallık'tan Blackheath & Bromly Harriers AC ise üçüncülüğü kazandı.

Erkeklere ise117 puanla İspanya'dan Playas de Castellon şampiyonluğu, 104 puanla  Turan Cenk'in 200m'de -4.3 rüzgara karşı 23.55sn koşarak ve 4x100m'de 3. adam olarak yarışıp, yaşanan bayrak değişimindeki aksilklere rağmen 49.08sn koşarak katkı koyduğu Fenerbahçe SK 104 puanla ikinciliği, İngiltere Birleşik Kırallık'tan Shaftesbury Barnet Harriers 97 puanla üçüncülüğü kazandı. Rüzgarın yüksek hızda estiği yarışmalarda sporcular oldukça zorlandı.

Buna rağmen yarışmalar oldukça çekişmeli ve hatasız bir organizasyonla tamamlandı. Buarada Dr. Küçük Oyunları ile ilgili bağlantılar yapma fırsatının da değerlendirildiği yarışmalarda KKTC Atletizm Federasyonu başkanı Bilbay Geceyatmaz, Ersin Doğaç ve Halil Samani Antrenör Celal Keleş ve sporcumuz Turan Cenk'i tebrik ederek başarılarını kutladılar.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.