1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TURGAY HİLMİ'DEN ANLAMLI ÇAĞRI
TURGAY HİLMİ'DEN ANLAMLI ÇAĞRI

TURGAY HİLMİ'DEN ANLAMLI ÇAĞRI

Bazılarımız binlerce lira ödeyerek 5 yıldızlı otellerimize ateş pahasına Türkiye'den gelen "sanatçı"ları dinlemek için birbirleri ile yarışacaklar ama...

A+A-

TURGAY HİLMİ'DEN ANLAMLI ÇAĞRI

KKTC Bavyera Fahri Kültür Ataşesi Turgay Hilmi hali vakti yerinden olan insanlara Yılbaşı öncesi çağrıda bulundu.

Turgay Hilmi yaptığı açıklama şunları kaydetti:

Yılbaşı yaklaşırken hali vakti yerinde olan insanlarımıza bir mesajım bir ricam var..

Birçoğumuz yeni yılda çocuklarını mutlu edebilmek için hangi cep telefonu, hangi tablet veya modern giysileri alabilme kararsızlığını yaşıyor. Bazılarımız binlerce lira ödeyerek 5 yıldızlı otellerimize ateş pahasına Türkiye'den gelen "sanatçı"ları dinlemek için birbirleri ile yarışacaklar.

Tabii ki Yılbaşı eğlencesi hepimizin hakkıdır. Arzum hepimizin kutlamak istediği şekilde yapabilmesidir. Ama şunu da unutmayın ki, siz çocuklarınızı akıllı telefonlar, laptoplar, şık giysiler ile sıcacık mekanlarda sevindirip lüks otellerde eğlenirken çocuklarına değil yılbaşı gecesi, bütün yıl içerisinde bir çift ayakkabı, giysi veya sıcak bir lokma alamayacak aileler de var.

Bu nedenle eğlencenin tadına varırken, muhtaç olan çocuklarımıza ve ailelerine de ufacık bir katkı yaparak onları da mutluluğunuza ortak edin.

Yardımlarını esirgemeyen birçok arkadaşımı buradan sevgiyle selamlarken, unutmuş olabileceklerini düşünerek bütün kalbi zengin insanlarımıza da buradan bu çağrımı yapar yeni yıllarını şimdiden kutlarım.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.