1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TURİSTLERDEN TELEFON SİRKATİ!
TURİSTLERDEN TELEFON SİRKATİ!

TURİSTLERDEN TELEFON SİRKATİ!

Turistlerden telefon sirkati!

A+A-

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Önder Alışveriş Merkezi’nde kasada unutulan bir adet IPhone 4 marka cep telefonunu sirkat ettikleri gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınan Rus asıllı Ghenadir Conaval ve Zihia Conava, dün mahkeme huzuruna çıkarılarak haklarında 3 gün tutukluluk emri alındı.

Abbas ELMAS

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Hasan Sönmez, zanlıların Ekim ayı içinde Lefkoşa’da faaliyet gösteren Önder Alışveriş Merkezinde Ayten Sarıoğlu’na ait yazar kasada unutulan Iphone4 marka cep telefonunu sirkat ettiklerini söyledi.

Zanlıların dün Lefkoşa bölgesinde tespit edilerek gözaltına alındıklarını ve zanlı Zihia Conava’nın verdiği gönüllü ifadede suçunu kabul ettiğini dile getiren Sönmez, aranan emarelerin ve alınması gereken ifadelerin olduğunu belirterek her iki zanlının da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, her iki zanlının da yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.