1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. TURİZM BAKANLIĞI FRANSA’DA ANADOLU FESTİVALİ’NE KATILDI
TURİZM BAKANLIĞI FRANSA’DA ANADOLU FESTİVALİ’NE KATILDI

TURİZM BAKANLIĞI FRANSA’DA ANADOLU FESTİVALİ’NE KATILDI

Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı, 31 Mayıs – 02 Haziran tarihleri arasında Fransa’nın Paris şehrinde düzenlenen Anadolu Festivali’ne (Festival D’ Anatolie) katıldı.

A+A-

Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı, 31 Mayıs – 02 Haziran tarihleri arasında Fransa’nın Paris şehrinde düzenlenen Anadolu Festivali’ne (Festival D’ Anatolie)  katıldı.

Turizm Çevre Ve Kültür Bakanlığı Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, festivale bakanlığı temsilen Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Müdürü Derviş Gezer katılarak, ülke turizmine yönelik temaslarda bulundu.

KKTC standını ziyaret eden ATV Avrupa Televizyonu’nun, Derviş Gezer ile Kuzey Kıbrıs turizmi hakkında bir söyleşi de gerçekleştirdiği kaydedildi.

Fransız halkına ve Fransa’da yaşayan Türklere yönelik düzenlenen festivalde, Kuzey Kıbrıs standına ilginin yoğun olduğu bildirildi. Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı, festivale 37 metre karelik bir stantla katılarak, ülkeyi bu yıl ikinci kez Anadolu Festivali’nde temsil etmiş oldu.

KKTC standını Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Türkiye Cumhuriyeti Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu da ziyaret ederek bilgi aldı. Standı ziyaret eden misafirlere hellim, çörek, üzüm sucuğu ve kavrulmuş badem ikramında bulunuldu.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.