1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TURİZM BAKANLIĞI'NDA SKANDAL!
TURİZM BAKANLIĞI'NDA SKANDAL!

TURİZM BAKANLIĞI'NDA SKANDAL!

TURİZM BAKANLIĞI'NDA SKANDAL!

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Road Show, Almanya Fahri Temsilcilere haber verilmeden düzenlendi.

Etkinlik için Resmi Gazete’de yayımlandığı üzere 15,600 Euro harcandı.

Etkinlik için, Turizm Bakanlığından gönderilen elemanlar gezmeyi de unutmadı…

“Yol üzerinde” bulunan Mercedes-Benz Müzesini de ziyaret eden kafile iddia edildiği üzere 40-50 kişiden fazlasını yarattıkları etkinliğe çekemedi.

Etkinliğin haberini ‘Alman dostlarından’ alan Almanya Fahri Temsilcileri, bir açıklama ile, Turizm Bakanlığını kınadı ve görevlileri  istifaya devet etti!

Almanya Fahri Temsilcileri yaşanan bu gaf karşısında işte şunları söyledi:

” KKTC Turizm Bakanlığı’na,

Bakanlığınızın Almanya’da düzenlemiş olduğu Road Show adı altındaki etkinkinliklerden birinin 20 Mayıs 2015 akşamı Nürnberg’in Sheraton Hotel’inde yapılmış olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Kuzey Kıbrıs’ın Dostları Derneğimiz başta Nürnberg olmak üzere  bütün Almanya ve KKTC arasında 1997 yılındaki kuruluşumuzdan itibaren her alanda iki ülke arasındaki çalışmalarını büyük bir gayret ve titizlik içerisinde sürdürmeye devam etmektedir.

Yukarıda bahsedilen ve KKTC Turizminin tanıtımı amacı ile Nürnberg’te yapmış olduğunuz etkinliğin gerek Derneğimizi gerekse Bavyera Eyaleti’nde görev yapmakta olan KKTC Fahri Temsilcilerimiz Sayın Uli Piller (Münih) ve Sayın Turgay Hilmi’yi (Nürnberg) hiçbir şekilde konu ile ilgili bilgilendirmediğiniz öğrenilmiştir.

Nürnberg’te yapmış olduğunuz tanıtım etkinliğine Kıbrıs’tan gelen  20 görevli katılımcı dışında 40-50 kişinin iştiraki ile bir fiyaskoya dönüşmüştür.

Bu yapılan başarısız etkinliği mutlak bir başarıya götürebilecek olanakları olan Kuzey Kıbrıs’ın Dostları Derneğini atlayarak bizim Kale’miz sayılan Nürnebrg’te yapmış olmanızı Derneğimize bir hakaret sayıyoruz.

Makamların yapmış olduğu bu acemice organizasyonu bütün üyelerimiz adına ŞİDDETLE KINAR sizleri derhal görevden istifaya davet ederiz.”

belge-002.jpg

Detay

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum