1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. TÜRK BANKASI’NDAN KAN BAĞIŞI
TÜRK BANKASI’NDAN KAN BAĞIŞI

TÜRK BANKASI’NDAN KAN BAĞIŞI

Türk Bankası, kan ihtiyacının süreklilik arz etmesi nedeni ile kan bağışı kampanyası düzenledi.

A+A-

Türk Bankası, kan ihtiyacının süreklilik arz etmesi nedeni ile kan bağışı kampanyası düzenledi.

Türk Bankası İnsan Kaynakları Departmanı’nın banka çalışanlarına yönelik kurduğu Smile Club tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına, Türk Bankası Genel Müdürü Yunus Rahmioğlu’nun yanı sıra 40’ın üzerinde gönüllü banka çalışanı destek verdi.

Bankadan verilen bilgiye göre, Türk Bankası Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleşen kan bağışı kampanyasında, bağışlar Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kan Bankası personeli tarafından alındı. Türk Bankası’nın , “İyi bir kurumsal vatandaşlık örneği göstererek kan bağışı kampanyalarını yılda 2 kez ve düzenli olarak gerçekleştirme” kararı aldığı belirtildi.

YUNUS RAHMİOĞLU

Türk Bankası Genel Müdürü Yunus Rahmioğlu yaptığı konuşmada,  kan ihtiyacının süreklilik arz eden bir durum olduğunu, dolayısı ile bu ihtiyaca yönelik alarm verilmesini beklemeden harekete geçmenin önemine işaret etti.

“Sürekli olsun ya da olmasın birçok hastanın kan ihtiyacı vardır. Özellikle sürekli kan ihtiyacı olan thalassemia hastaları başta olmak üzere yapılan kan bağışları sayesinde diğer hastaların da kan ihtiyacının giderilmesine katkı sağlıyor olmanın huzurunu yaşıyoruz. Türk Bankası olarak iyi bir kurumsal vatandaşlık örneği gösterdiğimize inanarak, kan bağışı kampanyalarımızı yılda 2 kez gerçekleştirme kararı aldık”  diyen Rahmioğlu,  “Bu vesile ile Thalassaemia Derneği’ne Türk Bankası Gönüllü Kurumsal Bağışçı olarak kaydedildi. Bu toplumsal duyarlılığın diğer kurum ve kuruluşlar tarafından da gösterileceğinden kuşku duymuyorum” şeklinde konuştu.

AHMET VAROĞLU

Thalassaemia Derneği Başkanı Ahmet Varoğlu da, kan bağışına hassasiyet gösteren Türk Bankası’nın diğer kurum ve kuruluşlara da örnek teşkil etmesini temenni ettiğini vurguladı.

Varoğlu, Türk Bankası’na ve bağışta bulunan banka çalışanlarına teşekkürlerini yansıtan bir sertifika da takdim etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.