1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜRK FATİH, SINIRDA ÇEK OLMAK İSTEYİNCE...
TÜRK FATİH, SINIRDA ÇEK OLMAK İSTEYİNCE...

TÜRK FATİH, SINIRDA ÇEK OLMAK İSTEYİNCE...

Başı fenaya belaya girdi.

A+A-

Lefkoşa’da 2 Ocak 2015’de meydana gelen sahte evrakı tedavüle sürme ve sahte davranışla kayıt temini teşebbüsü suçlarından methaldar olan zanlı Fatih Özdemir tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Kıbrıs manşetin haberine göre; Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Hasan Sönmez olayla ilgili bulguları aktardı. Sönmez, zanlının 2 Ocak 2015 tarihinde saat 19.30’da Lefkoşa’da bulunan Lokmacı Kara Sınır kapısından Güney Kıbrıs’a geçmek istediği esnada tasarrufunda bulundurduğu sahte Çek Cumhuriyeti kimlik kartını görevli muhaceret memuruna verip tedavüle sürüp sahte davranışla kayıt teminine teşebbüs ettiğini söyledi. Zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın henüz yeni başladığını belirten Polis aranan emareler ve alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Nöbetçi Kıdemli Yargıcı Fatma Şenol zanlının soruşturma maksatları bakımından 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.