1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. TÜRK GELİN FIRST LADY'LİĞE İMZA ATTI
TÜRK GELİN FIRST LADY'LİĞE İMZA ATTI

TÜRK GELİN FIRST LADY'LİĞE İMZA ATTI

İngiltere eski başbakanı Tony Blair'ın büyük oğlu Euan Türk asıllı kız arkadayı Suzanne Ashman ile görkemli bir törenle evlendi

A+A-

İngiltere'nin merakla beklenen düğünü gerçekleşti. Eski Başbakan Tony Blair'ın büyük oğlu ve politik arenadaki varisi Euan Blair uzun süredir birlikte olduğu Türk asıllı kız arkadaşı Suzanne Ashman ile Bickinghamshire Kilise'sinde düzenlenen törenle dünya evine girdi.

GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Eski Ankara Belediye Başkanı ve eski devlet bakanı Mehmet Altınsoy’un torunu Suzanne Ashman'ın düğününe gelmesini istemediği hava durumu sunucusu üvey annesi Syan Lloyd’un da törene katılmaması gözden kaçmadı.

İngiliz basının zarafeti ve zekasıyla övgüler yağdırdığı Türk gelinin annesi Sedef Altınsoy ile boşandığı eşi Jonathan Ashman törende birlikte boy gösterdi. Jonathan Ashman kızının annesi Sedef Altınsoy’dan 13 yıl önce ayrılmıştı. Gelinin gelmesini istemediği üvey annesi Syan Lloyd’un geçmişte Tony Blair’i eleştirdiği biliniyor. İngiliz Daily Mail'in haberine göre Suzanne Ashman törene babasının kolunda katıldı. Beyaz straplez gelinliği altına İngiliz kraliyetinin sembolü olan mavi renkte topuklu ayakkabı giyen Suzanne Ashman, güzelliğiyle büyüledi.

Kilisedeki törenin ardından aralarında eski kabine bakanlarının da bulunduğu davetliler Blair'ın Güney Pavilion'daki 5.75 milyon Sterlin değerindeki malikanesinde yapılan düğüne katıldı.
Oxford mezunu 25 yaşındaki gelinin babası multi milyoner bir yatırımcı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.