1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. TÜRK KOCA DEHŞETİ!
TÜRK KOCA DEHŞETİ!

TÜRK KOCA DEHŞETİ!

Danimarka'da Türk koca dehşeti

A+A-

Danimarka'da 33 yaşındaki Harun Fener, 28 yaşındaki eski eşi Sinem Demirhan'ı Kopenhag yakınlarındaki Hvidovre semtinde silahla vurarak öldürdü. Fener olay sonrası kaçarken polis ekiplerince yakalandı.

25173045.jpg

Bölge Emniyet Müdürlüğünden Hans Tonesen, Harun Fener'in, uzun bir kovalama sonucu, aracıyla kaza yapması sonucu yakalandığını belirterek, “Katil zanlısını araç takibinde yaptığı kaza sonrası kaçmaya çalışırken Kalvebod köprüsü üzerinde yakaladık. Takip sırasında çok sayıda polis aracı da kaza yaptı. Yarın mahkemeye çıkarılacak" dedi.


25176125.jpg

Gözaltına alınan katil zanlısı Türk'ün kontrol için adli tıp kurumuna gönderildiği bildirildi. 28 Yaşındaki Sinem Demirhan'ı Hvidovre alışveriş merkezi önünde insanların gözü önünde öldüren Harun Fener'in çok sayıda kurşun sıktığı bildirildi.

Sinem Demirhan'ın vurulduktan sonra aracıyla kaçmaya çalıştığı ancak vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle yere yığıldığı bildirildi. Sinem'e ilk yardımı Kvickly adlı markette çalışan bir görevlinin yaptığını belirten bir görgü tanığı, “Adam nereye ateş edeceğini çok iyi biliyordu. Kadının göğsüne ve bacaklarına ateş etti" dedi.

25172199.jpg

Cinayet Masası'ndan Carsten Jansson, “Çift birbiriyle ayrıydı sonra bir ara birleşmeye çalışmış ama olmamış. Çiftin evliliği de zorla evlilik değil" dedi. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

25172198.jpg

Hvidovre semtindeki olay yerine çiçek bırakıldı.

25173034.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.