1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ HEYETİ, DİN İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. TALİP ATALAY'I ZİYARET ETTİ
TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ HEYETİ, DİN İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. TALİP ATALAY'I ZİYARET ETTİ

TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ HEYETİ, DİN İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. TALİP ATALAY'I ZİYARET ETTİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSAİD) Kıbrıs ile Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) ortak düzenlediği bilgilendirme toplantısı amacıyla KKTC’de bulunan Türk Standartları Enstitüsü heyeti, Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay'ı ziyaret

A+A-

Din İşleri Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, TSE Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanı Doğan Yazar, Gıda Sektörü Belgelendirme Müdürü Ercan Kurt,  TSE KKTC Temsilcisi Gökhan Karay ve MÜSİAD Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu'ndan oluşan heyet Din İşleri Başkanı Atalay'ı ziyaret ederek bir süre görüştü. 

Heyet adına konuşan Müdür Ercan Kurt, “Gıda Sektöründeki Standardizasyon, Belgelendirme ve Helal Belgelendirmenin Uluslararası Rekabetteki Yeri ve Önemi” konularında bilgiler vererek, TSE'nin dünya çapında, özellikle Avrupa Birliği ülkelerinde yaptığı çalışmaları anlattı.

ATALAY

Din İşleri Başkanı Talip Atalay'da, Din İşleri Başkanlığı olarak ülkeyi yukarıya taşıyacak, insanları rahatlatacak her girişime destek vermeyi ilke edindiklerini belirterek şunları söyledi:

“TSE Bizim açımızdan değerli bir kurum. Kurumsal olarak  ölçülebilir, denetlenebilir bir kurum olmak istiyoruz. Bu konuda işbirliğimiz devam ediyor. Standartların oluşması her alanda rahatlamayı sağlayacaktır. Çalışmalarınızda yardımcı olabileceğimiz noktalarda yardıma hazır olduğumuzu belirtmek ister, nazik ziyaretinize teşekkür ederim”

Heyet, ziyaretin sonunda Atalay ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.