1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Türk Takımı kan kaybediyor!
Türk Takımı kan kaybediyor!

Türk Takımı kan kaybediyor!

Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

A+A-

Survivor 2019'da dün akşam ödül oyunu heyecanı vardı. Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında ödül oyununu kazanan takım belli oldu. Yarışmada bu akşam ise elenen isim belli olacak. Survivor'da Türk takımından bir kişi elenecek. 

Survivor’da eleme adaylarının belirlenmesini sağlayan dokunulmazlık oyunlarında Türkiye ve Yunanistan takımları yarışmış, Türkiye dokunulmazlık oyununu kaybetmişti. Dün akşam oynanan ödül oyununu da Yunan takımı kazandı. Acun Ilıcalı’dan Türk takımına uyarı gecikmedi. İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve eleme adayları…

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da Türkiye – Yunanistan arasındaki mücadele tüm hızıyla sürmeye devam ediyor. Oldukça aç olan iki takım yarışmacıları bu hafta oldukça lezzetli bir ödül için karşı karşıya geldiler. Ekmek ve bal yiyip enerji kazanacak olan yarışmacılar kumda futbol oynayarak mücadele verdiler. Yer yer sertliklerin yaşandığı mücadelede daha başarılı olan takım Yunan takımı oldu ve mücadeleyi 10-8’lik galibiyetle kazandılar.

BİREYSEL SEMBOL OYUNLARINI KİM KAZANDI?

Murat Ceylan: Bireysel sembol oyununa hoşgeldiniz arkadaşlar.

KADINLARDA: SEDA

ERKEKLERDE: OKAY

BORA’DAN MÜTHİŞ RÖVEŞATA

ELEME ADAYLARI NELER SÖYLEDİ?

KADER: Bence arkadaşlar konsepti çok yanlış anlamışlar. Tamamen performansa göre değerlendirmeleri gerekiyordu, performansımın iyi olduğunu düşünüyorum. Türkiye'yi iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Adadan gitmek istemiyorum, söz hakkını Türkiye'ye bırakıyorum. Türk halkının hakkaniyetine güveniyorum.

OKAY: Sonuç biraz şaşırttı tabi, iletişimle ilgili bir eleştiri aldım. Herkesle iletişimimin gayet iyi olduğunu düşünüyorum, takıma getirdiğim sayılarda yeterli bence. İlk haftalarda kendimi daha çok gösteremedim. İlerleyen süreçte daha da iyi olacağımı biliyorum. Umarım gitmem, burası hayallerim benim, sonuna kadar burada kalmayı hedefliyorum. Türk halkının taktirine kalmış diyorum.

ATAKAN: Takımım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Aslında fazla da söyleyecek bir şeyim yok. Burada kalmak istiyorum. Takımıma faydalı olabilmek için elimden geleneği yapacağım bundan sonra, hayırlısı buymuş.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.