1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. TÜRK VE İNGİLİZ İKİ GENCİN TRAJİK İNTİHARI!
TÜRK VE İNGİLİZ İKİ GENCİN TRAJİK İNTİHARI!

TÜRK VE İNGİLİZ İKİ GENCİN TRAJİK İNTİHARI!

Aynı okulda okuyan Türk ve İngiliz iki gencin trenin önüne atlayarak birlikte canına kıyması, Londra’da büyük üzüntü yarattı.

A+A-

Londra dışında Borehamwood’da meydana gelen trajik intiharda, 18 yaşındaki Mert Karaoğlan ile aynı okuldan arkadaşı 15 yaşındaki Charleigh Disbrey gelen trenin önüne atlayarak ölümü seçti. Olay yerinde hayatlarını kaybeden gençlerin intiharı aile, arkadaşlarını derinden üzerken, gençlerin neden intihar ettiği merak konusu oldu.

İngiltere’nin başkenti Londra’nın kuzeyinde bulunan Borehamwood’da bir Türk genci ile aynı okuldan İngiliz arkadaşının birlikte intiharı, İngiltere’de büyük üzüntü yarattı.

Borehamwood-Elstree tren istasyonunda gelen trenin önüne atlayarak ölümü seçen 18 yaşındaki Mert Karaoğlan ve okul arkadaşı Charleigh Disbrey’in intiharının nedeni merak konusu oldu.

Birlikte ölümü seçen gençlerin ailesi, çocuklarının hayatlarının baharında ölümüyle yıkılırken, Türk gencinin anne ve babası Hatice ve Şükrü Karaoğlan , aile ve arkadaşları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Oğullarını kaybeden Karaoğlan çifti, Charleigh’in kim olduğunu bilmediklerini, genç kızı tanımadıkları belirtti. Hiç kimseyle konuşmayan acılı aile, oğullarının neden intihar ettiğini bilemediklerini, çok mutlu, sakin, okulunda başarılı, huzurlu bir genç olduğunu belirttiler.

MAKİNİST ŞOKA GİRDİ

Hertswood Academy’de öğrenci olan Mert ve Charleigh, Pazartesi akşamı saat 9’da, tren istasyonunun biraz uzağında demir yolu üzerinde , hızı saatte 90 mil ile gelen trenin altında kaldılar. Gençlerin ortak intiharı sonrası, olay yerine gelen ambulans ekibi Mert ve genç kızın hayatını kaybettiğini, yapacak birşey olmadığını farketti. Yük treni olan ve içinde yolcu bulunmayan trenin iki makinisti şoka girerek, tedavi altına alınırken, polis gençlerin intihar ettiğinin kuvvetli olasılık olduğunu açıkladı.

ÜZERİNDEN MEKTUP ÇIKTI

İngiliz TV ve basınında geniş yer bulan intihar sonrasında, Mert’in üzerinden 2, Charleigh’in üzerinden ise bir mektup çıktığı bildirildi. Mert Karaoğlan’ın okulda A levellarına hazırlandığı ve başarılı bir film yapımcısı olduğu, genç kızın ise akustik gitar çaldığı, “Britain Got Talent, Must be The Music” gibi yetenek show’larına katıldığı, gitar çalıp, şarkı söyleyen youtube’a koyduğu kaydedildi.

Tren yoluna kapalı kapının üstünden atlayarak geçtikleri tahmin edilen gençlerin sevgili olmadığı, ancak yakın arkadaş oldukları belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.