1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜRKİSTAN GÜLCE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
TÜRKİSTAN GÜLCE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

TÜRKİSTAN GÜLCE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Almahara isimli eğlence mekanında çıkan kavgada üç kişiyi bıçaklayan güvenlik görevlisi Türkistan Gülce...

A+A-

Abbas ELMAS

Almahara isimli eğlence mekanında çıkan kavgada üç kişiyi bıçaklayan güvenlik görevlisi Türkistan Gülce dün teminat talebi Girne'de mahkemeye çıkarılarak davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran polis, 26 Ekim 2013 tarihinde Girne’de faaliyet gösteren Almahara isimli eğlence yerinde saat 04.00 sıralarında içeri girilmemesi konusunda çıkan kavgada zanlı Türkistan Gülce'nin  Tarkan Ozansoy’u bacağından, Gencay Kurduyu karnının sağından ve Mustafa Gargınsu’yu ise kalbinin altından bıçakladığını söyledi.

Olayın ardından kavgaya karışan Türkistan Gülce'nin mahkeme emri ile tutuklandığını belirten polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Şerife Katip Kır, zanlı Gülce'nin işlemiş olduğu suçun ciddiyetine dikkat çekerek, ileride yargılanmak üzere 2 ay süre ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.