1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi?
Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi?

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi?

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi?

A+A-

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı Milli Takım için kritik bir deplasman mücadelesi olacak. 2016 Avrupa Şampiyonası A Grubu'nda oynanacak olan Çek Cumhuriyeti Türkiye maçında Türkiye Play-Off'a kalabilmek için 2 maçtan 4 puan çıkarması gerekiyor. Peki Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi? Uydu alıcısı ile karşılaşmayı izleyecek olanlar ne yapmalı?

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı bu hafta nefesleri kesecek bir mücadeleye sahne olacak. A Milli Takım deplasmanda Çek Cumhuriyeti ile Avrupa Şampiyonası A Grubu'nda kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Peki Türkiye Çek Cumhuriyeti milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? Uydu alıcısından izleyenler mücadeleyi nasıl izleyecek?
 
Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı 10 Ekim Cumartesi akşamı saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Show TV kanalından canlı olarak yayınlanacak
 
Uydu alıcısında şifre problemi ile karşılaşırsanız BISS şifresi: 100000000000 (1 rakamı ve 11 adet 0 sıfır rakamından oluşmaktadır) Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız da karşılaşmaları BISS şifresi girerek uydudan izleyebilirler
 
İki maçta 4 puan yetecek
 
A Milli Takım, A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile yapacağı son  2 maçtan 4 puan çıkarması durumunda, rakibi Hollanda'nın maçlarını kazanması  halinde dahi play-off turuna kalacak. Gruptaki son maçında Hollanda'yı 3-0 yenerek rakibinin 2 puan önüne  geçen ve ikili averajda üstünlük sağlayan milliler, bu akşam Çek Cumhuriyeti  karşısında en azından puan alabilmek için mücadele verecek.
 
 
İki ülke A milli futbol takımları arasında geride kalan 8  karşılaşmadan 5'ini Çek Cumhuriyeti, 2'sini Türkiye kazandı. Rakibine 9  gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde ise 20 gol gördü. Türkiye ayrıca,  dağılmadan önceki Çekoslovakya ile yaptığı 10 maçtan ise sadece birini  kazanabildi, 7 kez yenildi.
 
Türkiye ile Çek Cumhuriyeti A milli futbol takımları, Prag'da bu akşam yapacakları 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 9. hafta  maçıyla 9. kez karşı karşıya gelecek.  Türk Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti ile 6'sı özel, 2'si resmi  olmak üzere 8 kez karşılaştı, bu müsabakaların 5'ini yitirdi, 2'sini kazandı,  birinde de berabere kaldı.
 
Bu maçlarda 9 gol atabilen ay-yıldızlı ekip, kalesinde ise toplam 20 gol gördü. İki ülke milli takımları ilk kez 23 Şubat 1994'te, İstanbul İnönü  Stadı'nda karşılaştı. Ertuğrul Sağlam'ın 7. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0  öne geçen milliler, daha sonraki dakikalarda Novotny, Nemecek ve Siegl'ın gollerine engel olamayınca, sahadan 4-1 yenik ayrıldı.
 
26 Mart 1996'da Ostrava'da yapılan maçta Türkiye, bu kez 3-0 mağlup  oldu. Çek Cumhuriyeti'nin gollerini Suchoparek ve biri penaltıdan olmak üzere  Kuka attı. 30 Nisan 2003'te Teplice'de yapılan karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti,  Rosicky, Koller, Smicer ve Baros'un golleriyle 4-0 kazandı.
 
İki ülke A milli futbol takımları 1 Mart 2006 tarihinde İzmir'de karşı  karşıya geldi. Atatürk Stadı'nda 2-2 biten maçta Çek Cumhuriyeti Poborsky'nin  penaltıdan ve Stajner'in golleriyle 2-0 öne geçmesine rağmen Türkiye, Ümit  Karan'ın son dakikalardaki iki golüyle beraberliği yakalamayı başardı.
 
Tarihi galibiyet
 
Türkiye ile Çek Cumhuriyeti A milli futbol takımları 15 Haziran 2008  tarihinde, EURO 2008'de, Cenevre'de tarihe geçen maçta karşılaştı. Milliler, Koller ve Plasil'in golleriyle 2-0 yenik duruma düştüğü maçı  son 15 dakikada Arda Turan ve Nihat Kahveci'nin attığı gollerle 3-2  kazanarak, gruptan çıkıp, çeyrek finalde mücadele etme hakkını kazandı.
 
İki ülke milli takımları 22 Mayıs 2010 tarihinde ABD'de karşılaştı.  New Jersey'deki özel maçı Türkiye, Arda Turan ve Nihat Kahveci'nin golleriyle 2-1  kazandı. Çek Cumhuriyeti'nin tek golünü Cerny attı. Taraflar arasında 6 Şubat 2013 tarihinde Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki  özel müsabakada, konuk ekip Krejci ve Lafata'nın golleriyle 2-0 galip geldi.
 
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 10 Ekim 2014 tarihinde  Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan karşılaşmayı konuk ekip 2-1 kazandı.  8. dakikada Umut Bulut'un golüyle 1-0 öne geçen Türkiye,  15. dakikada Sivok ve  58. dakikada Dockal'ın gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
 
Çekoslovakya karnesi kötü
 
Türkiye, dağılmadan önceki Çekoslovakya ile 10 kez karşılaştı.  Milliler, bu 10 maçta sadece 1 galibiyet alabildi, 2 kez berabere  kaldı, 7 kez de yenildi. Ay-yıldızlı ekip, Çekoslovakya'ya sadece 5 gol atıp, tam 24 gol yedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.