1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. TÜRKİYE İÇİN KRİTİK BİR EVREYE GİRDİK
TÜRKİYE İÇİN KRİTİK BİR EVREYE GİRDİK

TÜRKİYE İÇİN KRİTİK BİR EVREYE GİRDİK

Başbakan Erdoğan, ''Türkiye için artık son derece kritik, son derece önemli bir evreye girmiş durumdayız'' dedi.

A+A-

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam Asya Termal Otel'de il ve ilçe başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, ''Türkiye için artık son derece kritik, son derece önemli bir evreye girmiş durumdayız'' ifadelerini kullanarak, ''Öncelikle, 2014 yılı, Türkiye için kritik sonuçların alınacağı seçim yılı olacak. İlk olarak, mart ayında inşallah mahalli seçimler gerçekleşecek. Yıl ortasında, Anayasamıza göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılması gerekiyor. Yine bu süreçte, yeni Anayasa çalışmalarının inşallah tamamlanmasıyla, bir halkoylaması da gündeme gelebilecek" şeklinde konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti daha güçlü bir çınara dönüştü

Türkiye Cumhuriyeti, özellikle son dönemde gerçekleştirdiğimiz reformlarla bugün her zamankinden çok daha güçlü bir çınara dönüşmüştür'' ifadelerini kullanan Başbakan Erdoğan, ''AK Parti, cumhuriyet çınarının, gövdesi ile kökleri, gövdesi ile dalları, yaprakları arasındaki irtibatı güçlendirmiş, tıkanan kanalları açmış, yani devlet ile tarihi, devlet ile milleti yeniden buluşturmuş, yeniden kucaklaştırmıştır" dedi.

Taksim'deki kışla

Başbakan Erdoğan, "Denizin dibinden 3-5 tane çanak çömlek bulunmuş, çatal kaşık bulunmuş, bunları koruyorsun ama Taksim Meydanı'ndaki devasa kışla, gayet güzel mimari estetiği hepsi güzel ve bunu korumuyorsun. Bu, ideoloji değil de nedir?" diye konuştu.

 

Kaynak: AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.