1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “TÜRKİYE KALMAK İÇİN GELDİ”
“TÜRKİYE KALMAK İÇİN GELDİ”

“TÜRKİYE KALMAK İÇİN GELDİ”

Türkiye Sonbahar Gezintisi İçin Gelmedi...

A+A-

 

“SİYASİ LİDERLİĞİMİZ TÜRKİYE’NİN PLATFORM EDİNMEYE ÇALIŞTIĞINDAN HABERDARDI”

Ekologlar ve Çevreciler Hareketi Başkanı Yorgos Perdikis Rum siyasi liderliğinin, Türkiye’nin sondaj platformu edinmeye çalıştığı bilgilerinden haberdar olduğunu belirterek “Türkiye’nin kademeli olarak uyguladığı bu hedeflerine malikiz” dedi.

Fileleftheros “Türkiye Sonbahar Gezintisi İçin Gelmedi... Perdikis: Siyasi Liderlik Platform Edinme Konusundan Haberdardı” başlıklı haberinde Perdikis’in Türkiye’nin bölgeye sonbahar gezisi yapmak için gelmediğine vurgu yaptığını yazdı.

Gazeteye göre Perdikis “Türkiye Kıbrıs MEB’inde kalmak üzere geldi. Doğrusunu söylemek gerekirse, faaliyetleri ile Kıbrıs doğal gazının müşterek yönetilmesi meselesini gündeme getirmeyi başardı” dedi.

Rum Yönetimi’nin Türkiye aleyhine aldığı önlemlerin tutarlılığı ve devamlılığı olması gerektiği görüşünü de ortaya koyan Perdikis “Maalesef, siyasi liderliğin bir bölümü Türk meydan okumasını geçici bir sonbahar rüzgarı gibi görüyor. Özellikle de ülkemizin bölgedeki stratejik ortağı olduğunu söyleyenlerden memnun değilim” ifadesini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.