1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜRKİYE KONFEDERASYONLAR TOPLULUĞU, KAMU-İŞ’İ ZİYARET ETTİ
TÜRKİYE KONFEDERASYONLAR TOPLULUĞU, KAMU-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

TÜRKİYE KONFEDERASYONLAR TOPLULUĞU, KAMU-İŞ’İ ZİYARET ETTİ

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu, Kamu-İş’i ziyaret etti.

A+A-

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu, Kamu-İş’i ziyaret etti.

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ziyarette yaptığı konuşmada, Kamu-İş’le uzun zamandır bir araya gelmek istediğini ve bugün bunu başarabilmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

KKTC’ye uygulanan ambargoları haksız bulduklarını ve bunu değiştirmek için sürekli lobicilik yaptıklarını ifade eden Atasoy, KKTC’deki sivil toplum örgütleriyle güç birliği yapmayı arzuladıklarını kaydetti.

Atasoy, sivil toplum örgütlerinin lobicilik faaliyetlerinde çok başarılı olduğunun dünyada gözle görülür noktaya geldiğini söyleyerek, örgütler ile hükümet ve iş dünyasının birlik içerisinde çok daha güçlü olabileceğini kaydetti.

Atasoy, KKTC’nin BM ve AB tarafından tanınması ve ambargoların kaldırılması için bundan sonra da tüm güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.

DİLEK

Kamu-İş Başkanı Sami Dilek ise, Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu’nun çalışmalarının özünde, kültürel zenginliklere sahip çıkmak ve insanlığa hizmet etmek olduğunu belirterek, “Temiz güvenli, yüksek kalitede fiziksel çevre, kültürel tarih ve mirasına sahip çıkma, yüksek sağlık hizmeti oluşturma, gençleri uyuşturucu ve zararlı maddelerden uzaklaştırma ve daha birçok projeler üzerinde çalışmalarınızı görmekteyiz” dedi.

Faydalı çalışmalarından dolayı topluluğu kutlayan Dilek, KKTC’nin tanınması için gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Dilek, ambargoların kaldırılması ve KKTC’nin tanınması amacıyla gerçekleştirilecek mücadeleye destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.