1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “TÜRKİYE’DEKİ KURUMLARLA YAPILAN İŞBİRLİKLERİ, KURUMLARIMIZIN GELİŞMESİNDE ÖNEMLİ ROL OYNUYOR”
“TÜRKİYE’DEKİ KURUMLARLA YAPILAN İŞBİRLİKLERİ, KURUMLARIMIZIN GELİŞMESİNDE ÖNEMLİ ROL OYNUYOR”

“TÜRKİYE’DEKİ KURUMLARLA YAPILAN İŞBİRLİKLERİ, KURUMLARIMIZIN GELİŞMESİNDE ÖNEMLİ ROL OYNUYOR”

BAŞBAKAN KÜÇÜK: “TÜRKİYE’DEKİ KURUMLARLA YAPILAN İŞBİRLİKLERİ, KURUMLARIMIZIN GELİŞMESİNDE ÖNEMLİ ROL OYNUYOR”

A+A-

Başbakan İrsen Küçük, Anavatan Türkiye’nin kurumlarıyla yapılan işbirliklerinin ve deneyim paylaşımlarının, ülkedeki kurumların gelişmesinde önemli rol oynadığını söyledi.

Küçük, Bolu İl Müftüsü Mehmet Şahin, Din İşleri Dairesi Başkanı Talip Atalay, Vakıflar İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı Işılay Arkan, İzzet Baysal İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cağfer Karataş, Diyanet Bolu Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Yavuzyılmaz, Din Görevlileri Sendikası Başkanı Süleyman Çakır ve Din Görevlileri Birliği Başkanı Fahrettin Öğdü’yü kabul etti.

Küçük, Anavatan Türkiye’nin çeşitli kurumlarıyla yapılan işbirliklerinin ve deneyim paylaşımlarının çok önemli olduğunu, vakıflar ve din işleri gibi alanlardaki işbirliklerinin bu kurumların gelişmesine büyük katkı koyduğunu söyledi.

Vakıflara hükümet olarak özen gösterdiklerini, kurumun çok daha iyi bir noktaya geldiğini kaydeden Küçük, Türkiye ile yapılacak işbirlikleriyle daha da iyi konumlara gelinebileceğini belirtti.

Türkiye ile ilişkilerin Ulusal Birlik Partisi (UBP) döneminde çok iyi düzeye geldiğini söyleyen Küçük, verilen destekle birçok alanda altyapının iyileştirildiğini ifade etti. 

ŞAHİN

Bolu İl Müftüsü Mehmet Şahin de, KKTC’den öğrencilerin Bolu’da eğitim aldığını bunun sevindirici olduğunu kaydetti. Adaya ilk kez geldiğini söyleyen Şahin, çok daha güzel gelişmeler yaşanacağına inandığını dile getirdi.

KARATAŞ

KKTC’de göz kamaştırıcı gelişmeler olduğunu söyleyen Karataş, İlahiyat Fakültesi açılmasını harika bir gelişme olarak niteledi.  Karataş, bu adımların Türkiye’de takdirle karşılandığını ifade etti.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.