1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜRKİYE'DEN GETİRDİLER!
TÜRKİYE'DEN GETİRDİLER!

TÜRKİYE'DEN GETİRDİLER!

Saklandığı yerden almak isterken suçüstü yakalandılar;

A+A-

 

Türkiye’den getirttikleri uyuşturucu içeren hapları saklandığı yerden almak isterken suçüstü yakalanan Tolga Özdüzenciler ve Sinan Konu aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı

Girne’de geçtiğimiz hafta alınan bir ihbar üzerine operasyon düzenleyen Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi 86 adet uyuşturucu hapla yakalanan Tolga Özdüzenciler ve Sinan Konu aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı. Özdüzenciler ve Konu dün teminat talebiyle Girne’de yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı, zanlıların ileride davarlında hazır bulunmasını sağlamak için 2 ayı geçmeyecek şekilde merkezi cezaevine gönderilmelerine emir verdi.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram mahkemede verdiği ifadede Tolga Özdüzenciler ve Sinan Konu’nun 17 Aralık’ta tutuklandığını anlattı.

Polis çavuşu Mehmet Bayram, gerçekleştirilen pusu görevinde zanlı Sinan Konu’nun olay yerinde saklanan hapları almak üzereyken suçüstü yakalandığını kaydetti.

Konu’nun sorgusunda Girne’de başka bölgede bırakılan haplar olduğu yönünde bilgi alındığını belirten polis çavuşu bölgelerde pusu görevine devam ettiklerini belirtti.

Soruşturma memuru, aynı gün bölgede 4 adet uyuşturucu hap,  farklı bir yerde ise 70 adet hapı teslim almaya giden zanlı Tolga Özdüzenciler’i suçüstü tespit ettiklerini kaydetti.

Polis çavuşu Mehmet Bayram, zanlılardan yapılan sorgulamada, söz konusu hapların bir buçuk ay önce Türkiye’den para karşılığı ismini bilmedikleri bir şahıstan aldıkları yönünde ifade verdiklerini söyledi.

Soruşturmanın tamamlandığına dikkati çeken Bayram, zanlıların ileride davalarında hazır bulunmalarını sağlamak için uygun bir teminata bağlanmaları talebinde bulundu.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.