1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜRKKAL CEZAEVİNE GİTTİ!
TÜRKKAL CEZAEVİNE GİTTİ!

TÜRKKAL CEZAEVİNE GİTTİ!

“Sokaklarda yaşıyor, kalacak yeri yok”

A+A-

Lefkoşa’da bir iş merkezinin giriş kısmında 2 Eylül’de uyuşturucu tesiri altında baygın halde bulunan zanlı Mustafa Türkkal, polisteki tutukluluk süresinin dolaması ile dün yeniden mahkemeye çıkarıldı

Duygu ALAN

Lefkoşa’da Küçük Kaymaklı bölgesinde faaliyet gösteren bir iş merkezinin giriş kapısı önünde 2 Eylül 2017 tarihinde saat 21.00 sıralarında baygın halde bulunan ve polis tarafından üzerinde yapılan aramada tasarrufunda uyuşturucu madde bulunan zanlı Mustafa Türkkal hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Zanlı Türkkal, polisteki 3 günlük tutukluluk süresinin dolmasına müteakip dün teminat maksatlı yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Polis: Benzer başka suçları var

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Bayram, mahkemedeki ifadesinde, zanlı Mustafa Türkkal’ın 2 Eylül Tarihinde saat 21.00 raddelerinde Lefkoşa’da bir iş merkezinin önünde baygın vaziyette bulunduğunu, olay yerine giden polis ekiplerinin zanlı üzerinde yaptığı kontrolde, tasarrufunda yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit ettiklerini söyledi.

Polis memuru Ahmet Bayram, zanlının doktor kontrolünden geçirilerek 3 Eylül’de mahkeme huzuruna çıkarıldığını ve hakkında 3 gün tutukluluk emri alındığını anlattı.

Bayram, zanlının daha önceden de benzer suçları işlediğini ayrıca adli konularda da birçok suçu bulunduğunu kaydetti.

“Sokaklarda yaşıyor, kalacak yeri yok”

Polis memuru Ahmet Bayram, zanlının kalacak yerini bulunmadığını, sokaklarda yaşadığını ifade etti.

Zanlının şuanda kalacak bir yeri olmadığını belirten Bayram, zanlı Türkkal’ın mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Zanlı: Tedavi olmak istiyorum

Zanlı Mustafa Türkkal, mahkemeden söz hakkı alarak, tedavi görmek istediğini, fırsat verilmesi halinde kendisine kalacak yer ayarlamaya çalışacağını belirtti.

Zanlı, mahkemedeki ifadesinde, “Benim kalacak yerim olmadığı için cezaevine gönderseniz çıktığımda yine kalacak yerim olmayacak. Tedavi olmak istiyorum. Fırsat verilirse kalacak yer ayarlamaya da çalışacağım” dedi.

Cezaevine gitti

Mahkeme zanlı Mustafa Türkkal’ın davalarında hazır bulunması sağlamak maksadı ile 1 ayı geçmeyen bir süre Merkezi Cezaevi’nde tutuklu kalmasına emir verdi.

Türkkal, davaları görüşülünceye kadar, Merkezi Cezaevi’nde tutuklu kalacak.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.