1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TÜRKMENKÖY ZİRVEDE YALNIZ KALDI
TÜRKMENKÖY ZİRVEDE YALNIZ KALDI

TÜRKMENKÖY ZİRVEDE YALNIZ KALDI

Türkmenköy zirvede yalnız kaldı;

A+A-

A2 2.Lig'de 2015-2016 Sezonu'nda 10.hafta karşılaşmaları 28-29 Kasım 2015 tarihlerinde oynanan 6 karşılaşmayla tamamlandı. Haftanın maçında Türkmenköy deplasmanda Çanakkale’yi 1-0 mağlup etti ve en yakın takipçisi olan rakibine 6 puan fark atarak 10’da 10 yaptı.

Akıncılar GSK'nın karşılaşmalarının hükmen sonuçlandırılması hariç, toplam 27 golün atıldığı 10.hafta müsabakalarında, 2'sini ev sahibi, 1'ini deplasmanı kazanırken, 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. En fazla golün atıldığı karşılamada Alsancak Yeşilova SK-Ortaköy SK (7-1) arasındaki maçta futbol severler toplam 8 gol izledi.

Gol krallığında ise Türkmenköy futbolcusu Ahmet Alp Kuleli 19 golle 10.hafta sonunda krallık yarışında ilk sırada yer aldı.

HAFTANIN FUTBOLCUSU : MEJDİ DİRENİŞ (A.YEŞİLOVA). Ortaköy karşılaşmasında 3 gol attı ve takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı.

HAFTANIN TAKIMI : TÜRKMENKÖY. Ligin şampiyonluk yolundaki en önemli karşılaşmasında bire bir rakibi Çanakkale’yi 1-0 mağlup ederek 10’da 10 yapan Türkmenköy gençleri haftanın takımı olmayı başardı.

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ : MEHMET KARAGİL (AKOVA). Boğaziçi karşılaşmasına takımını çok iyi motive etti ve rahat bir galibiyete imza attı.

HAFTANIN HAKEMİ : SAMİ ÖZENTÜRK (A.YEŞİLOVA-ORTAKÖY). Başarılı bir hafta geçirdi. Temiz bir maç yönetti. Verdiği kararlar yerindeydi.

Haftanın 11’i : Kaleci(Mertkan-Türkmenköy), Savunma(Ali Demir-Ozanköy, Mustafa-Yeşilova, Mustafa Gazi-Akova, Kürşat-Türkmenköy), Orta Saha(Mehmet Tekin-Yeşilova, Hasankan-Akova, Yunus-Ozanköy, Abdullah-Türkmenköy), Hücum(Atakan-Vadili, Mejdi-Yeşilova)

Toplu Sonuçlar

Ozanköy 5-0 İskele Trabzonspor

Doğancı 1-1 Maraş

Boğaziçi 1-6 Akova

A.Yeşilova 7-1 Ortaköy

Vadili 2-2 Tatlısu

Çanakkale 0-1 Türkmenköy

GOL KRALLIĞI

19 gol : Ahmet Alp Kuleli(Türkmenköy)

17 gol : Nevzat Duran(Çanakkale)

11 gol : Ahmet Etiz(Doğancı), Ram Roman Isackov(Tatlısu)

ozel-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.