1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKLU SAYISI 2 OLDU
TUTUKLU SAYISI 2 OLDU

TUTUKLU SAYISI 2 OLDU

Hasan Oy’a ait ağıldan çalınan 14 adet kuzu ile ilgili olarak yürütülen polis soruşturması genişletildi

A+A-

Gazimağusa’da Hasan Oy’a ait ağıl içerisinden 14 adet besi kuzusu çalınması olayıyla ilgili olarak tutuklanan Hüseyin Kara’nın ardından suç ortağı olduğu iddia edilen Kemal Binici de tutuklandı.
Gazimağusa’da mahkeme huzuruna çıkarılan zanlılar aleyhine üçer günlük tutukluluk emri alındı.
Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Hüseyin Osum’u tanık olarak dinletti.

Tanık polis zanlıların 4 ve 24 Eylül 2013 tarihleri arasında Derinya Bölgesi’nde bulunan Hasan Oy’a ait ağıldan 14 adet kuzu çaldıklarını söyledi.

Çalınan kuzuların beşinin 25 Eylül 2013 tarihinde bulunduğunu ifade eden polis memuru, zanlı 1 Hüseyin Kara’nın da önceki gün mahkeme huzuruna çıkarılarak aleyhine 1 günlük tutukluluk emri alındığını hatırlattı.

Yapılan soruşturma neticesinde zanlı 2 Kemal Binici’nin ağılında Hasan Oy’a ait 1 adet kuzunun daha bulunarak emare olarak alındığını anlatan tahkikat memuru, zanlıların başka kişilere de bu kuzulardan sattıklarının bilgisini aldıklarını bildirdi.

Altı adet kuzunun emare olarak alındığını belirten Hüseyin Osum, mahkemeden yürütülen soruşturmanın selameti açısından her iki zanlı aleyhine ek tutukluluk emri talep etti.

Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların üçer gün daha poliste tutuklu kalmalarını emretti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.