1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKLU SAYISI 3'E YÜKSELDİ ANCAK PARA ORTADA YOK!
TUTUKLU SAYISI 3'E YÜKSELDİ ANCAK PARA ORTADA YOK!

TUTUKLU SAYISI 3'E YÜKSELDİ ANCAK PARA ORTADA YOK!

Tarak’ın suç ortakları oldukları şüphesiyle aranan iki zanlı...

A+A-

 

Dikmen’de 4 Aralık tarihinde Ahmet Ulutan’ın evinden çalınan 15 bin TL ile ilgili tutuklu sayısı üçe yükseldi.  Olaydan hemen sonra tutuklanan Ali Tarak’ın ardından suç ortakları olduğu iddia edilen İzzet Eraslan ile Ahmet Cingöz gözaltına alınarak dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.  Duruşmada, zanlı Atli Tarak’ın suç ortakları oldukları şüphesiyle aranan iki zanlının önceki gün gözaltına alındığı ancak çalınan paranın henüz bulunmadığı açıklandı.

Polis, 4 Aralık saat 22.00 sıralarında Dikmen’de sakin Ahmet Ulutan’ın evinin penceresini açarak içeri giren zanlı Ali Tarak’ın  yatak odasındaki dolapta bulunan ceketi ve ceketin cebindeki 15 bin TL’yi alarak, yine ayni pencereden evden çıkarak kaçtığını söyledi.  

Ceketi yolun kenarına attılar

Zanlı Ali Tarak’ı Dikmen’deki evinde tespit ettiklerini ifade eden polis, zanlının evinde yapılan armada söz konusu paranın bulunamadığını, Ahmet Ulutan’ın evinden çalınan ceketin ise köy içerisinde yol kenarında atılı olarak bulunduğunu aktardı. Görgü tanıklarından ifade aldıklarını, zanlı İzzet Eraslan’ın olay günü zanlı Ali Tarak’ın evinden çıkıp araba ile uzaklaştığına dair bilgi aldıklarını kaydeden polis, bir süredir aranan zanlı Eraslan’ın önceki gün tutuklandığını, sorgusunda olay günü araba ile uzaklaşırken yanında Ahmet Cingöz’ün bulunduğunu itiraf ettiğini söyledi. 

Ahmet Cingöz’ün de ifade üzerine tutuklandığını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, Ali Tarak’ın tutuklu bulunduğunu belirterek iki zanlının da üç gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme, iki zanlının da üç gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.