1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKLU SAYISI 3’TEN 6’YA YÜKSELDİ
TUTUKLU SAYISI 3’TEN 6’YA YÜKSELDİ

TUTUKLU SAYISI 3’TEN 6’YA YÜKSELDİ

Tutuklu sayısı 3’ten 6’ya yükseldi

A+A-

Nadire BAHADİ
Mağusa’da 3 farklı marketten toplam 18 şişe alkollü içki çaldığı gerekçesi ile tutuklanan Fehim Özuğurlu, Gökhan Doğan ve Abdurrahman Açıkgöz’ün ardından kamera kayıtlarını inceleyen polis 3 genci daha tutukladı. Yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan zanlı Yusuf Özaydın, Onur Güler ve S.D (K-16), Fehim Özuğurlu, Gökhan Doğan ve Abdurrahman Açıkgöz ile birlikte dün sirkat suçlaması ile Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. 6 genç mahkeme emri ile soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalacak.

Kameraya yakalandılar

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Şükrü Hafız mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Fehim Özuğurlu, Gökhan Doğan ve Abdurrahman Açıkgöz’ün 25 Nisan tarihinde Tatlı Market, Sakarya Market ve Kiraz Market’ten toplam 13 şişe alkollü içki çaldığını söyledi. Zanlılar aleyhine 26 Nisan’da verilen üç günlük tutukluluk süre içerisinde Tatlı Market, Sakarya Market ve Kiraz Market’ten alınan kamera görüntülerinin incelendiğini söyleyen Hafız, zanlı Yusuf Özaydın, Onur Güler ve S.D’nin de Tatlı Market isimli iş yerinden çeşitli markalarda 5 şişe alkollü içki çaldığının görüldüğünü kaydetti. Soruşturmanın devam ettiğini belirten Hafız, bir çok kamera kaydının daha incelenip alınması gereken pek çok ifadenin bulunduğunu söyledi.

Aranan emarelerin olduğunu da belirten Hafız,  tüm zanlıların 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme tutuklu kalmalarına karar verdi

Mağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlı zanlı Fehim Özuğurlu, Gökhan Doğan, Abdurrahman Açıkgöz, Yusuf Özaydın, Onur Güler ve S.D’nin 3’er gün poliste tutuklu kalmalarına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.