1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKLU SAYISI 6’YA ÇIKTI
TUTUKLU SAYISI 6’YA ÇIKTI

TUTUKLU SAYISI 6’YA ÇIKTI

Tutuklu sayısı 6’ya çıktı

A+A-

Gazimağusa polisi Bangladeş uyruklu Ziavr Rahman’ın soyulmasıyla ilgili yürüttüğü soruşturmasını derinleştirdi. Zanlılar aleyhine 3’er gün daha tutukluluk emri temin edildi.
 
Sedef BOŞNAK

Gazimağusa polisi Bangladeş uyruklu Ziavr Rahman’ın soyulmasıyla ilgili yürüttüğü soruşturmasını derinleştirdi.

Ziavr Rahman’ın tasarrufundan zorla 7 bin Euro almakla suçlanan İsmet Sezener, Hasan Öksüz, Hüseyin Acar, Ömer Ocak, Yaşar Ocak ve Ali Ocak, dün tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkarıldı ve aleyhlerine 3’er gün tutukluluk emri temin edildi.

Zanlılar, Yaşar Ocak’ın talimatıyla, çalışma izni çıkaracakları vaadiyle kandırdıkları Bangladeş uyruklu Ziavr Rahman’ı, zorla alıkoyup Ali Ocak’ın evine götürdükten sonra, Rahman’ın tasarrufundaki toplam 7 bin Euro parasını alıp zimmetlerine geçirmekle suçlanıyor.

Dünkü tutukluluk duruşmasında, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Müfettiş Muavini Faysal Güden, meseleyle ilgili olguları özetledi ve zanlıların “soygun”, “insan kaçırma” ve “zorla alıkoyma” suçlarından methaldar olduklarını vurguladı.

Müfettiş Muavini Faysal Güden, zanlıların, 18 Haziran ile 23 Haziran 2016’da, Yaşar Ocak’ın teşvikiyle, Ali Ocak’a ait ev içerisinde, çalışma izni çıkaracaklarına dair vaatte bulundukları Bangladeşli Ziavr Rahman ile görüştüklerini, Rahman’ın tasarrufunda bulunan toplam 7 bin Euro’yu zorla alıp tasarruflarına geçirmek suretiyle soygun suçunu işlediklerini söyledi.

Faysal Güden, meseleyle ilgili yürüttüğü tahkikatı henüz neticelendirmediğine değinerek, mahkemeden ek süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, polise tahkikatını salimen yürütebilmesi için fırsat verdi ve zanlıların 3’er gün daha poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.