1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKLU YARGILANACAK
TUTUKLU YARGILANACAK

TUTUKLU YARGILANACAK

Karşılıksız aşk yaşadığı iş arkadaşını sevgilisi olmayı kabul etmediği gerekçesiyle öldürmek isteyen Yasin Akdoğan cezaevine gönderildi

A+A-

Aşkına karşılık vermediği gerekçesi ile iş arkadaşı Safinaz Yılmaz’ı boğazını sıkarak öldürmeye çalışan Yasin Akdoğan dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkeme, 29 Mayıs 2013 tarihinde meydana gelen olay nedeniyle “Katle teşebbüs” ve “Ciddi darp” suçlamaları ile mahkemeye çıkarılan Yasin Akdoğan’ın yargılanıncaya dek hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Lastik eldivenle boğmaya çalıştı
Konuyla ilgili başlatılan soruşturmayı yürüten polis çavuşu Hakan Üzüm mahkemede verdiği ifadede zanlı Yasin Akdoğan’ın 29 Mayıs 2013 tarihinde iş arkadaşı Safinaz Yılmaz’a karşı platonik bir aşk yaşadığı ve karşılık göremediği için Yılmaz’ı öldürmeye teşebbüs ettiğini hatırlattı.

Zanlı Yasin Akdoğan’ın Safinaz Yılmaz’ı öldürmek için eline lastik eldiven takıp Yılmaz’ın boğazını sıktığını ifade eden polis, zanlının o esnada otobüs durağında duran bir başka vatandaş tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildiğini kaydetti.

Zanlı Yasin Akdoğan aleyhinde başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ifade eden Üzüm, Akdoğan’ın 3 ay cezaevine gönderilerek tutuklu yargılanmasını talep etti. Mahkeme Yasin Akdoğan’ın 1 ay cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Kaynak:Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.