1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKLU YARGILANACAK
TUTUKLU YARGILANACAK

TUTUKLU YARGILANACAK

Mağusa ve Girne’de kendisini polis olarak tanıtan Erdi Konyalıoğlu;

A+A-

Mağusa ve Girne’de kendisini polis olarak tanıtan ve 5 iş yerinden sahtekarlıkla toplam 660 TL nakit parayı temin eden zanlı Erdi Konyalıoğlu dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mağusa ve Girne’de kendisini polis olarak tanıtan ve 5 iş yerinden sahtekarlıkla toplam 660 TL nakit parayı temin eden zanlı Erdi Konyalıoğlu almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yenide Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Sahtekarlıkla para temini” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Konyalıoğlu, davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 2 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Toplam 660 TL nakit parayı sahtekarlıkla temin etti…

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Osum, zanlı Erdi Konyalıoğlu’nun 5-6 Eylül tarihleri arasında Girne’de Tempo Market ile Mağusa’da Mavideniz Market, Koruk Market, Happy Pet Shop, Memoli Restoran isimli işyerlerine giderek polis olmadığı halde kendisini polis olarak tanıtıp toplam 660 TL’yi sahtekarlıkla temin ettiğini açıkladı.

Benzeri sabıkaları var…

Polis Memuru Hüseyin Osum, zanlı Erdi Konyalıoğlu’nun daha önceden benzeri suçlardan 9 dosyası olduğunu ve bir çok kez cezaevine girip çıktığını belirterek, zanlının en son 10 Haziran 2015 tarihinde cezaevinden çıktığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Osum, zanlının serbest kalması halinde benzeri suçları işlemeye devam etmesinin yüksek ihtimal olduğunu belirterek, zanlının 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

Zanlı: “Bana bir şans verin…”

Mahkemede söz alan zanlı Erdi Konyalıoğlu cezaevi talebine itiraz ederek “Paraları aldım. Ama kötü bir niyetim yoktu. Paralarını aldığım kişilerin telefon numaralarını aldım. Hepsine paralarını geri ödeyecektim. Psikolojik sorunlarım var. Daha önce de cezaevine girdim. Yine cezaevine girersem bana hiç bir faydası olmayacak. Bana bir şans verin. En azından dışarıda kalıp tedavi olayım ve çalışıp paraları geri ödeyeyim” şeklinde kendini savundu.

Cezaevine gönderildi…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Erdi Konyalıoğlu’nun davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.