1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKLULUK SÜRELERİ UZATILDI
TUTUKLULUK SÜRELERİ UZATILDI

TUTUKLULUK SÜRELERİ UZATILDI

Tutukluluk süreleri uzatıldı

A+A-

Mağusa’da eski araba lastikleri içerisine bulunan  230 gr uyuşturu ile ilgili soruşturma devam ediyor. Zanlılar Ömer Ali Karakaya ile Erdoğan Karakaya dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da eski araba lastikleri içerisine 230 gr uyuşturucu olduğuna inanılan madde saklayan zanlı Ömer Ali Karakaya ile Erdoğan Karakaya, almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar. “Kanunsuz uyuşturucu madde ithali”, “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlarıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarılan Karakaya kardeşlerin tutukluluk süresi 5’er gün daha uzatıldı.
2 kişi aranıyor

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, zanlı Ömer Ali Karakaya ile Erdoğan Karakaya’nın 31 Ağustos tarihinde tasarruflarındaki içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 2 adet sarma sigara ile HU 802 plakalı araçta tespit edildiklerini anımsatarak, arabada yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu söyledi. Yapılan soruşturma neticesinde zanlı Ömer Ali Karakaya’dan,  29 Ağustos tarihinde Rum tarafından kendisine uyuşturucu madde geldiğini ve konu uyuşturucu maddeyi hastane çevre yolunda eski araba lastiklerinin içine sakladıklarının öğrenildiğini belirten Özdesoy, konu yere gidilerek yapılan aramada eski araç lastiklerinin içinde şeffaf naylonlara sarılı 230 gr uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Özdesoy, konu maddelerin ve maddelerin muhafaza edildiği poşetlerin analize gönderildiğini belirterek, sonuçların gelmesini beklediklerini açıkladı. Zanlı Ömer Ali Karakaya’nın gönüllü ifadesinde isimlerini verdiği 2 kişinin de arandığını söyleyen Özdesoy, konu bölgelerde kamera kayıtlarının olup olmadığının araştırılacağını ve eğer varsa kayıtların inceleneceğini ifade etti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Özdesoy, zanlıların tutukluluk süresinin 8’er gün daha uzatılmasını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.