1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKSUZ YARGILANACAK
TUTUKSUZ YARGILANACAK

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Tutuksuz yargılanacak

A+A-

Müstahdemi olarak çalıştığı Rapa LTD adına tahsil ettiği 62 bin TL’yi şirket muhasebesine yatırmayarak zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklanan zanlı Metin Durmuş Öztümen, hakkında başlatılan polis soruşturması tamamlanmasıyla dün yeniden yargı huzuruna çıkarıldı.

Abbas ELMAS

Rapa LTD adına topladığı yaklaşık 62 bin TL’yi zimmetine geçirdiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan zanlı Metin Durmuş Öztümen dünteminat duruşması için yeniden yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Fuat Kurtulan, mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Metin Durmuş Öztümen’in Ocak 2014 ayı içinde meydana gelen “Müstahdem tarafından sirkat” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Zanlını 1 Ocak-17 Ocak tarihleri arasından müstahdemi olarak çalıştığı Rapa LTD adına Anadolu Sigorta’dan tahsil ettiği yaklaşık 62 bin TL’yi şirket hesabına yatırmayarak zimmetine geçirdiğini aktaran polis, zanlıdan alınan gönüllü ifadede de suçunu kabul ettiğini kaydetti.

Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığına ve zanlının KKTC vatandaşı olduğuna değinen Kurtulan, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile mahkemenin ugun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi ise, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile yurt dışına çıkışının yasaklanması ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 50 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.