1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKSUZ YARGILANACAK!
TUTUKSUZ YARGILANACAK!

TUTUKSUZ YARGILANACAK!

Teminat duruşması için dün yeniden yargı huzurunda

A+A-

Tutuksuz yargılanacak!

Abbas ELMAS

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki gün Lefkoşa bölgesinde zanlı H.B’nin evine düzenlenen operasyonda yaklaşık 4 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu ele geçirilmesiyle ilgili polis soruşturması tamamlandı. Zanlı teminat duruşması için dün yeniden yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet Sevinç, zanlı H.B’ın Lefkoşa’da bulunan evinde gerçekleştirilen arama sonucunda yaklaşık 4 gram sentetik cannabinoid türü olduğu düşünülen madde bulunarak zanlının gözaltına alındığını söyledi.

Mehmet Sevinç, zanlı H.B’den yapılan ilk sorgulamada söz konusu uyuşturucu maddeyi 5 Eylül tarihinde Lefkoşa’da tanımadığı bir şahıstan aldığını ve içerisinden iki kez sigara sarıp içtiğini itiraf ettiğini söyledi.

huseyin-beyaz-(1).jpg

Zanlı hakkındaki polis soruşturmasının tamamlandığını, hakkında getirilen davaları kabul ettiğine değinen polis, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit ise, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve KKTC vatandaşı muteber iki kişinin 50’şer bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmasını emretti.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.