1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKSUZ YARGILANACAK
TUTUKSUZ YARGILANACAK

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Tutuksuz yargılanacak

A+A-

Kadın kaçırdığı gerekçesiyle tutuklanan 25 yaşındaki Meliz Özatlı, teminatla serbest bırakıldı

Emine UYSAL

Lefkoşa'da üç yıllık arkadaşı olan Z.B isimli kadını, eşi ve çocuklarını bir daha görürse ve kendisiyle yaşamaya başlamazsa, birlikte telefona kaydettikleri cinsel içerikli fotoğrafları kadının ailesi ve ağabeyine göndermekle tehdit edip, kadını kaçırdığı gerekçesiyle tutuklanan 25 yaşındaki Meliz Özatlı, teminatla serbest bırakıldı.

"Zorla insan kaçırma" ve "Ciddi darp" suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı Meliz Özatlı, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Polis, zanlı Meliz Özatlı'nın 27 Haziran'da saat 12.20'da Lefkoşa'da üç yıldır arkadaşı olan 37 yaşındaki Z.B'yi, NS 288 plakalı aracına konuşmak vaadiyle bindirdiğini anlattı.

Polis tanık, olayı şu ifadelerle aktardı:

"Zanlı Meliz Özatlı, müştekiye bir daha eşin ve çocuklarını görmeyeceğini söyleyip, kendisiyle gelmediği takdirde daha önce cep telefonuna birlikte çektikleri çıplak sevişme fotoğraflarını, ailesi ve ağabeyine göstereceğini söyleyip, adı edilenin koluna vurarak ciddi şekilde darp edip, zorla alıkoyarak Mağusa'da kiraladığı eve götürerek kaçırmıştır. Zanlı, daha sonra Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekibince arandığını öğrenmesi üzerine, Z.B'yi kendi gönlü ile geldiğini söylemesi için Mağusa Polis Müdürlüğü'ne götürdüğü esnada Mağusa'da tespit edilerek, tutuklandı."

Polis tanık zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlının yurtdışı çıkışının yasaklanmasına, bir kefilin 50 bin TL'lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması karşılığında tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

KIBRIS

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.