1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR
TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR

TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR

Tutuksuz yargılanacaklar

A+A-

Devrim DEMİR

Girne’de geçtiğimiz hafta uyuşturucu madde ile suçüstü yakalanan zanlı Ahmet Ecevit Dayançer ve uyuşturucu satmakla suçlanan Tuncay Esma aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Soruşturma maksatlı 5 gündür poliste tutuklu bulunan zanlılar, polise ifade vermedi.

Aleyhlerinde alınan 2’şer günlük tutukluluk süresi dolan zanlılar, teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Gökhan Asafoğulları, Tuncay Esma’nın ileride yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 Bin TL’lik kefalet senedi ile Ahmet Ecevit Dayançer’in ise yurt dışına çıkışını yasaklayarak KKTC vatandaşı 2 kişinin imza edeceği 50’şer Bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmasına karar verdi.
Soruşturma tamamlandı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Ahmet Bayram verdiği ifadede zanlı Ahmet Ecevit Dayançer ve Tuncay Esma’nın kanunsuz uyuşturucu madde “alma”,  “verme” ve “tasarruf” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Ahmet Bayram, her iki zanlının da 5 gündür poliste tutuklu bulunduğunu ve bu süre zarfında ifade vermediklerini belirtti. Bayram zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını, ileride yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanmaları talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.