1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUVALETİNİ YAPMAK İÇİN DURDU SAVUNMASI
TUVALETİNİ YAPMAK İÇİN DURDU SAVUNMASI

TUVALETİNİ YAPMAK İÇİN DURDU SAVUNMASI

Tuvaletini yapmak için durdu savunması

A+A-

 

Gazimağusa’da Tantura olarak bilinen kavşak yakınlarında önceki akşam gerçekleştirilen operasyonda 300 gram bonzai ele geçirildi. 

Paketi almak için olay yerine geldiği iddia edilen İsmail Kılıç, bölgede pusu görevi yapan polislere yakalandı. Kılıç, dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç Banu Soyer’in huzuruna çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, 5 Eylül 2015 tarihinde alınan bir bilgi ile eski Lefkoşa-Gazimağusa yolu üzerindeki çember yakınlarında bir uyuşturucu alış verişinin olacağını öğrendiklerini ve bölgeye gittiklerini söyledi. 

Kaçmaya çalıştı ancak…

Bölgede yaptıkları aramada 300 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ile 150 adet boş uyuşturucu paketi bulduklarını aktaran Kavaz, pusu görevine başladıklarını söyledi. Zanlının aynı gün aracı ile olay yerine geldiğini ve paketi almak için uzandığı esnada polisi farkettiğini anlatan Kavaz, polisin dur ihtarına uymayan zanlının kaçmaya çalıştığını ancak makul güç kullanılarak etkisiz hale getirildiğini ve tutuklandığını ifade etti.  Soruşturmanın henüz yeni başladığına değinen Kavaz, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Demirtaş: Tuvaletini yapmak için durdu

Zanlı avukatı İbrahim Demirtaş talep edilen tutukluluk süresine itiraz etmezken müvekkilinin tuvaletini yapmak için olay yerinde durduğunu öne sürerek, paketle hiçbir ilgisinin olmadığını iddia etti. Ayrıca zanlının yüzünde, bacak ve bileklerindeki çizikleri soran Demirtaş, zanlının doktor kontrolünden geçirilmesini talep etti.

Huzurundaki Şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Banu Soyer, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi. Soyer, ayrıca zanlının doktor kontrolünden geçirilmesine de emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.