1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. TUVALETTE DOĞUM YAPTI!
TUVALETTE DOĞUM YAPTI!

TUVALETTE DOĞUM YAPTI!

Tuvalette doğum yaptı

A+A-

25 yaşındaki Gaynor Rzepka’nın bebeği tamamen sürpriz bir şekilde dünyaya geldi. Hamile olduğunu bilmeyen genç kadın normal bir şekilde tuvalete gittikten sonra erkek bir bebek doğurdu. 16 Şubat’ta dünyaya gelen Olly-James şu anda gayet sağlıklı minik bir bebek…

Ailesinin tuvaletinde bebeğini doğuran yeni anne bebeğini görünce şoke oldu. O an sürekli “Aman Tanrım inanamıyorum” diye tekrarladığını söyleyen Gaynor Rzepka “neler olduğunu bilmiyordum sadece gözümden akan yaşların ardından yere yığılıp kaldığımı hatırlıyorum” dedi.

Doğumun gerçekleştiği dakikaların ardından yaşadıklarını anlatan genç anne, “O an annem de gözlerine inanamadı ve o da sürekli bu bir bebek diye tekrarlayıp duruyordu. Babamsa sakin olun diyerek bizi sakinleştiriyordu.” şeklinde konuştu.

Mucize gibi doğumla ilgili hiçbir sinyal almadığını anlatan Gaynor Rzepka “ne mide bulantısı, ne aşerme ne de, bir ağrı hiçbirşey hissetmedim. Üstelik aylık periodlarım da oldukça normaldi. Hamile olacağımı asla düşünmedim. Gerçekten büyük bir şok yaşadım. Ancak şimdi çok mutluyum” diyor.

Bebeğin babası ise Gaynor Rzepka’nın 29 yaşındaki erkek arkadaşı Paul... Bebeğin doğmasının ardından erkek arkadaşının tepkisinde de korkan genç anne şimdi sevgilisinden bir yüzük isteyeceğini de söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.