1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. TÜYLER ÜRPERTEN AÇIKLAMA
TÜYLER ÜRPERTEN AÇIKLAMA

TÜYLER ÜRPERTEN AÇIKLAMA

TÜYLER ÜRPERTEN AÇIKLAMA

A+A-

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari, Neymar'ın yaşadığı sakatlığın kendilerini çok korkuttuğunu söyledi.. Brezilya'nın doktoru yaptığı açıklama ile tüyleri ürpertti. Doktor Jose Luiz Runco, "Eğer darbe 2,5 – 3 cm yukarı gelseydi Neymar felç kalabilir ve bir daha futbol oynayamayabilirdi." dedi.

Zuniga'nın sert darbesiyle acılar içinde yerde kalan Neymar’ı kontrol etmeye giden Marcelo, “bacaklarımı hissetmiyorum” sözüyle adeta şok oldu. O andan beri Neymar’ın çığlığını ve acısını unutamadığını söyleyen Marcelo’ya ise ilk destek Scolari’den geldi. Yaşanan bu üzücü olayın ardından kampa psikolog çağıran Felipe Scolari, özel seanslarla yarı finale kadar futbolcuların zihnini temizlemeye çalışacak.

Neymar finalde oynayabilir mi?

Kolombiya maçında sakatlanan Neymar’ın, Brezilya’nın finale yükselmesi halinde oynayabileceği iddiaları kafaları karıştırdı. İki doktor ve bir fizyoterapistin Neymar ve ailesine kırık bölgeye yapılacak ağrı kesicilerle forma giyebileceğini ve sahada hareketliliğini geri kazanabileceğini önermesi üzerine harekete geçen Brezilya FutbolFederasyonu konuyla ilgili soruşturma başlattı. Tedaviyi öneren doktorlardan etik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle rapor isteyen federasyon, Neymar’ın oynayabilmesinin mümkün olmadığının altını çizdi.

Brezilya Milli Takım doktoru Jose Luiz Runco da yaptığı konuşmada, “Neymar’ın oynamasına en ufak ihtimal yok. Neymar’ın bir daha sakatlanırsa insanlara nasıl cevap verebiliriz” diye konuştu. Neymar’ın basın ofisi de bu görüşmeyi doğrularken; amacın “dostluk ziyareti” olduğunu ve tedavi konusunda tek yetkinin doktor Jose Luiz Runco’da bulunduğunu açıkladı.

Hürriyet

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.