1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜYLER ÜRPERTEN CİNAYET!
TÜYLER ÜRPERTEN CİNAYET!

TÜYLER ÜRPERTEN CİNAYET!

KKTC'de meydana gelen cinayet olayının sır perdesi aralandı, nasıl öldürülmüş ...

A+A-

Lefkoşa’da 13 Nisan 2011’de yatak odasında ölü bulunan Şükran Sadrazam’ın, zehirlenerek ve boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Bir kişi “taammüden öldürme” suçundan tutuklandı.

Türkiye Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside kesin ölüm sebebi “mekanik asfiksiye bağlı gelişen solunum ve dolaşım durması” sonucu olduğu tespit edilen Sadrazam’ın ölümüyle ilgili ileri soruşturmada, zanlı görülen Ç.S’nin (E-46) tutuklandığı, zanlının Sadrazam’ı zehirlemek ve boğmak suretiyle taammüden öldürdüğünün tespit edildiği açıklandı.

Polis bülteninde yer alan bilgiye göre, 13 Nisan 2011’de saat 13.00’te Lefkoşa’da yatak odasında ölü bulunan 39 yaşındaki Şükran Sadrazam’ın cesedi üzerinde Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan otopsi sonucunda, kesin ölüm sebebi “mekanik asfiksiye bağlı gelişen solunum ve dolaşım durması” olarak tespit edildi.

Olayla ilgili yürütülen ileri soruşturmada zanlı olarak görülen Ç.S (E-46) tutuklandı. Zanlının sorgulamasında, Şükran Sadrazam’ı zehirlemek ve boğmak suretiyle taammüden öldürdüğü tespit edildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.