1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. TÜYLER ÜRPERTEN CİNAYET!
TÜYLER ÜRPERTEN CİNAYET!

TÜYLER ÜRPERTEN CİNAYET!

Cesedi kepçe ile çıkartılabildi.

A+A-

Bağ evine gömülen kadının cesedi jandarmanın uzun uğraşlar sonrası gömüldüğü yerden kepçe yardımıyla çıkarıldı.

Gaziantep'te bir şahsın pompalı tüfekle öldürerek bağ evinin bahçesine gömdüğü genç kadının cesedi, jandarmanın uzun uğraşları sonucu kepçe ile kazılan bahçede bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde işlenen esrarengiz bir cinayet, jandarmanın özverili çalışması sayesinde ortaya çıkarıldı. 3 gün önce ortadan kaybolan Sevda B. (28) için jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan araştırmalar neticesinde Sevda B.'nin Yağdöver köyünde ikamet eden evli E.O. (32) ile yasak bir aşk yaşadığı tespit edildi. Bunun üzerine E.O.'ya ulaşmaya çalışan jandarma, şüphelinin 2 gün önce İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan tek başına yurt dışına çıktığı bilgisine ulaştı. Şahsa ulaşamayan jandarma, Yağdöver köyüne giderek bağ evinin bahçesinde inceleme yaptı. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'na ait iz takip köpeklerinin de katıldığı arama çalışmalarında elde edilen emareler neticesinde kadının öldürülerek bahçeye gömülmüş olabileceği değerlendirildi.

Bunun üzerine E.O.'ya ait bağ evinin bahçesi iş makineleriyle kazılmaya başlandı. Tüm gün boyunca süren kazı çalışmalarında akşam saatlerinde beklenen gelişme gerçekleşti. Sevda B.'ye ait ceset toprağa gömülmüş bir şekilde bulunurken, yapılan incelemede Sevda B.'nin av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Sevda B.'yi öldürdükten sonra bağ evinin bahçesine gömen ve yurt dışına kaçan şüpheli E.O. ile ilgili arama kararı çıkarıldı.
Öte yandan, bağ evinin bahçesinde bulunan cenaze, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Burada yapılacak incelemelerin ardından cenazenin, ailesine teslim edileceği öğrenildi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.