1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜYLER ÜRPERTEN TECAVÜZ İDDİASI!
TÜYLER ÜRPERTEN TECAVÜZ İDDİASI!

TÜYLER ÜRPERTEN TECAVÜZ İDDİASI!

“İnsanları tuzağa düşürüyorlar”

A+A-

Dikmen’de sakin H.İ. isimli kişinin, zorla evine götürdüğü iddia edilen 32 yaşındaki bir kadının, boğazını sıkıp tecavüz ettmesi konusunda açıklamalarda bulunan bir vatandaş “Bu ilk değil, çok yakın zamanda birine daha yapmaya çalıştılar ama kadın olayı farkedince polisi aramakla tehdit etti ve vazgeçtiler” dedi.  

“Önce sevgili rolü yapıyorlar”

Yakınlık kurdukları insanlarla önce sevgili rolü yapıyorlar daha sonra da insanlara kardeşimdir o benim diyerek milleti tuzağa düşürmeye çalıştıklarını belirten vatandaş “O gece biz kadını ve adamı balkonda gördük. Sabah 04.00 civarıydı. Üstelik adam da sürekli burada. Hasan denilen adam resim çekti. Onun amacı resimlerle insanları tehdit edip para koparmak ama planları tutmadı” dedi. 

“Polis görevini yapmadı”

Bu kişilerin amaçlarının insanları tehdit edip para koparmak olduğunu söyleyen vatandaş “Ama planları tutmadı. Kadın polise gitti ama poliste iş yok. Arayıp karakola çağırınca bunlar hemen ortadan kayboldu. Bir kere bile gelip mahalleliye sormadılar ne duydunuz ne gördünüz diye. Böyle bir olayda polis karakola mı çağırır yoksa olay yerine mi gider?” diyerek sözlerini bitirdi.

Haberal Kıbrıslı

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.