1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. TÜYLERİNİZ DİKEN DİKEN OLACAK!
TÜYLERİNİZ DİKEN DİKEN OLACAK!

TÜYLERİNİZ DİKEN DİKEN OLACAK!

Dünya çapında reyting rekorları kıran Dexter’daki hikâye gerçek oldu.

A+A-

Fransa’da dört kişiye ait kemik ve ‘Pedofillere ölüm’ yazan kafatası bulundu. Olay kurbanlarını itinayla parçalayan kriminal dizi kahramanı Dexter’ı hatırlattı. 

Dünya çapında reyting rekorları kıran kriminal dizi Dexter’daki hikâye gerçek oldu. Fransa’nın Antibes sahilinde dalış yapan bir dalgıç, insan kemiklerine rastlayınca jandarmaya haber verdi. 15 gün boyunca denizde araştırma yapan jandarma ekipleri, bir uyluk kemiği, iki pazı kemiği, bir kafatası, bir de çene kemiği buldu. Kafatasının üstünde çıkmayan bir tür mürekkeple yazılmış olan ‘Pedofillere ölüm’ notunu gören dedektifler araştırmayı derinleştirdi. Yapılan DNA testi sonrası pazı kemiklerinden birinin, 1994’te 18 yaşına girmeden birkaç gün önce kaybolan Stephane Hirson’a ait olduğu tespit edildi. Olay, suçlular arasından seçtiği kurbanlarını öldürüp daha sonra da parçaladığı cesetleri teknesiyle denize atan dedektif Dexter Morgan’ın hikâyesini akıllara getirdi.  

RUS RAHİP CİNSEL İSTİSMARDAN ARANIYOR

RUSYA’nın tanınmış futbol takımlarından Zenit St. Petersburg’a ruhani danışmanlık yapan rahip hakkında tutuklama kararı… Yaşları 9 ila 14 arasındaki beş kıza cinsel istismarla suçlanan Gleb Grozovskiy, tüm ülkede aranıyor. Evli ve dört çocuk babası Grozovskiy, gençliğinde Petersburg altyapısında oynarken geçirdiği sakatlık yüzünden futbolu bırakıp; baba mesleği rahipliği seçmiş.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.