1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TV8 YÖNETİCİSİ ZEYNA'YA TAKILDI!
TV8 YÖNETİCİSİ ZEYNA'YA TAKILDI!

TV8 YÖNETİCİSİ ZEYNA'YA TAKILDI!

Çağlar'ı Zeyna Yaktı!

A+A-
Üzerinde uyuşturucu madde ile Kuzey Kıbrıs’a gelen ancak Ercan Havalimanı’nda narkotik polisi tarafından yapılan kontrollerde üzerinde uyuşturucu madde bulunarak gözaltına alınan Çağlar Uçar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Türkiye’de özel bir televizyonda çalışan zanlının Survivor yarışmasının KKTC’de çekilecek final bölümlerinin hazırlığı için ülkeye geldiği öğrenildi. 
Duruşmaya çıkarılan zanlının önceki gün saat 09.00 sıralarında ülkeye giriş yaptığı esnada narkotik dedektör köpeği Zeyna’nın tepki vermesi ile üzerinde arama yapıldığı, yapılan aramada 3 gram Hint keneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi. Polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini, uyuşturucu madeninin analiz için kimya laboratuvarına gönderildiğini ve sonuçların beklendiğini belirterek zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Zanlı avukatının tutukluluk süresine itiraz etmemesi üzerine mahkeme bir gün süre ile tutuklu kalması yönünde karar verdi.

 

İrem Derici’nin ekibinde fire
Öte yandan ünlü şarkıcı İrem Derici’nin KKTC’de vereceği konser için hazırlık amacı ile gelen ses sorumlusu Sinan Başar Yurtçu’da Ercan Havalimanı’nda üzerine 2 gram Hint keneviri türü uyuşturucu madde bulunarak tutuklandı. Yurtçu’nun Narkotik dedektör köpeğin tepkisiyle fark edilerek üzerinde arama yapıldığı belirtildi. Yurtçu’nun bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum