1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. TWITTER'DA TOPA TUTULDU!
TWITTER'DA TOPA TUTULDU!

TWITTER'DA TOPA TUTULDU!

Kim Kardashian, ilk bebeğini dünyaya getirdikten sonra bir süredir ortalıkta görünmüyor belki ama bu kez de Twitter sayfasında paylaştıklarıyla olay yarattı.

A+A-

Kardashian'ın bir kaç gün önce paylaştığı "Öğle yemeğindeyim. Yan masada oturan kadın bebeğini emziriyor ve göğüsleri de açıkta" notu büyük bir tartışma başlattı.

k1-002.jpg

Kısa bir süre önce sevgilisi Kanye West'den North adında bir kız çocuğu dünyaya getiren Kardashian, "emzirme karşıtı" ünlülerden biri olduğu gerekçesiyle topa tutuldu. 

Ancak 32 yaşındaki TV yıldızı daha sonraki Twitter paylaşımlarında yanlış anlaşıldığını açıkladı.

k2-003.jpg

Kardashian, "Kadının bebeğini emzirmesine değil, bunu göğüsleri açıkken yapmasına tepki gösterdiğini" yazdı. "Kardeşim de bebeğini emziriyor, bunda yanlış bir durum yok. Doğal ve güzel bir şey. Ama kardeşim göğüslerini ortaya sermeden kapatarak bebeğini emziriyor" notunu takipçilerine iletti.

k3-002.jpg

Bu arada yakın arkadaşı Robin Antin de Kardashian'ın bebeğini emzirdiğini ve bundan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Şu ana kadar kızı North'u kamuoyu önüne çıkarmayan Kardashian arkadaşlarına minik bir test de yaptı. Hastanede çekilen bir bebek fotoğrafını Twitter sayfasında yayınlayan Kardashian, böylece arkadaşları arasında bu kareyi basına satmak isteyenler çıkıp çıkmayacağını da denedi.

k4-001.jpg

Kardashian'ın kızı North'un ilk fotoğrafını sosyal medyada mı paylaşacağı yoksa bir dergiye mi satacağı büyük merak konusu.

 

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.