1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP DEĞİRMENLİK ÖRGÜTÜ, DÜN AKŞAM MİTİNG DÜZENLEDİ
UBP DEĞİRMENLİK ÖRGÜTÜ, DÜN AKŞAM MİTİNG DÜZENLEDİ

UBP DEĞİRMENLİK ÖRGÜTÜ, DÜN AKŞAM MİTİNG DÜZENLEDİ

UBP dün akşam, Minareliköy’de, Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Ali Yaman ve belediye meclis üyeliği adayları için, miting düzenledi.

A+A-

ÖZGÜRGÜN: “BİZ KKTC’Yİ SEVİYORUZ”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) dün akşam, Minareliköy’de, Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Ali Yaman ve belediye meclis üyeliği adayları için, miting düzenledi.

Mitingde UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu, UBP Lefkoşa Milletvekilleri Zorlu Töre ve Ersin Tatar da katıldı.

UBP Basın Bürosu’nun açıklamasına göre, Özgürgün mitingde yaptığı konuşmada, 28 Temmuz 2013 seçimlerinden sonra, UBP’deki birlik ve bütünlüğü sağlamak için göreve geldiklerini, o güne göre muhteşem bir tablo oluştuğunu belirterek “Ben bunun için her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olan tüm UBP’lileri yürekten teşekkür ederim” dedi.

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP’nin 24 belediye başkanlığı için aday gösterdiğini, 4 belediyede de bağımsız adayları destekleme karar aldıklarını hatırlatarak kısa sürede başarı sağladıklarını söyledi.

Hüseyin Özgürgün, UBP’nin hizmet partisi olduğunu, KKTC’de bütün yatırımların UBP Hükümetleri döneminde yapıldığını öne sürerek şöyle konuştu:

“Çünkü biz ülkemizi seviyoruz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni seviyoruz, UBP’liler bu toprağa sahip çıkıyor. Bugün ülkemizde narenciye dalında kalmıştır, patates toprakta kalmıştır, üniversitelerimiz, hava alanımız, limanlarımız zordadır. Her tarafta problem var. Çalışma hayatında sıkıntı var. Bir yılda bir çivi çakmış değiller. Çünkü UBP iktidarda yoktur. Bakınız ülkemize gelecek suyu da istemiyorlar. Neymiş? Türkiye’ye göbekten bağlanacakmışız. Biz Türkiye’ye göbek bağı ile bağlıyız. UBP Anavatanı ile bu topraklarda var olmuş olanların partisidir, bu topraklarda bundan sonra da var olacakların partisidir. Biz tüm icraatlarımızı severek ve KKTC kalkınsın diye yapıyoruz. İşte Ali Yaman ve ekibi de bu hizmet aşkı ile aday olmuşladır. Bizim Ali Yaman ve ekibine güvenimiz tamdır ve biz onlara kefiliz. Ali Yaman’ı seçerseniz Değirmenlik kazanacaktır.”

SUCUOĞLU
 
UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu da yaptığı konuşmada, 29 Haziran Yerel Seçimlerinin UBP için yeni bir dönüm noktası olacağını bu seçimlerden UBP adaylarının başarı ile çıkacağını belirtti

Yerel seçimlerin iktidar yürüyüşünün başlangıcı olacağını savunan Sucuoğlu, UBP’nin yakında iktidarda yer alacağını; hükümetin bütçede açık verdiğini, yakında ‘UBP gelsin kurtarsın’ denileceğini iddia etti.

Sucuoğlu, aday gösterdikleri tüm belediyeleri kazanacaklarını da öne sürdü.

YAMAN

UBP Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Ali Yaman ise konuşmasında, bölgenin bir insanı olduğunu ve yıllarca eğitim konusunda bölge halkına severek hizmet verdiğini belirterek, Değirmenlik Belediyesi’nin bölgeye hizmette yetersiz kaldığını iddia etti.

Yaman, tüm yöreye canlılık getirmek, halkı refaha kavuşturmak için çalışacaklarını kaydederek, halktan destek istedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.